Art Expo City - Un Hub Cultural Vibrant în Beijing

Art Expo City este o nouă și captivantă formă de dezvoltare destinată promovării scenei artistice înfloritoare a Beijingului. Situat într-un fost oraș agricol în afara Beijingului, acesta a fost de mult timp o colonie de artiști și gazda celui mai mare festival de arte din regiune.

Proiectul cuprinde un parc "art-scape", muzeu de artă, hotel, centre de comerț și conferințe, locuințe și numeroase baruri și cafenele pentru a completa un district vibrant dedicat artei. În centrul său se află un parc mare; o pânză pentru instalații, sculpturi și elemente de apă. Acest spațiu verde va lega în cele din urmă piețele principale și cele două ancoraje și va acoperi o stradă subterană care facilitează funcțiile "din spatele scenei".

Arhitectura Îndrăzneață și Simbolismul Infinitului

La fiecare capăt al parcului, două declarații arhitecturale îndrăznețe conțin dezvoltarea și interacționează cu forma celuilalt. Muzeul de Artă și Hotelul de Artă evocă simbolul infinitului, susținând arta ca pe un concept etern. Această formă oferă, de asemenea, șablonul pentru ruta de circulație internă. Hotelul de Artă, o structură aparent convențională la prima vedere, surprinde apoi cu o întorsătură. O contorsiune de 10 etaje a nucleului clădirii începe cu holul și se încheie într-un bar și spațiu galerie dramatic.

Completând scena este o stradă meandrică cu galerii, magazine, baruri și restaurante care conferă o atmosferă metropolitană. Odată finalizat, Art Expo City va fi un loc de întâlnire pentru artiști și iubitori de artă și un motor al economiei pentru Beijing și regiune.

SURSA ARTICOL

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari