Cum achiziționăm corect o saună pentru zona rezidențială?

Un nume important pe piața din România, Hidrostyle se bazează pe o echipă dinamică și ambițioasă, pregătită să ofere soluții de tip Wellness și Spa la cele mai înalte standarde. Cum se achiziționează corect o saună, dar și cum se prezintă piața în context actual, aflăm de la Aniela Samuel, Director Vânzări în cadrul Hidrostyle.

Ce tipuri de soluții și produse oferă Hidrostyle?

Hidrostyle construiește centre spa de uz rezidențial și comercial, oferind echipamente ale unor branduri cunoscute din domeniul spa și wellness: jacuzzi, saune, saline, piscine, swim spa, dușuri wellness, sanitare, șezlonguri încălzite.

Sauna cu perete din cărămizi din sare de Himalaya - Hidrostyle
Sauna cu perete din cărămizi din sare de Himalaya - Hidrostyle

Cum vedeți evoluția pieței și ce obictive v-ați setat pentru anul în curs?

Piața de spa este într-o continuă dezvoltare. Ne-am propus pentru acest an să aducem noi tehnologii și să dezvoltăm spațiul unde avem showroom-ul cu produse diversificate pentru a putea fi testate de către potențialii beneficiari.

Cum resimtiți impactul războiului din Ucraina și care este provocarea momentului în domeniul în care activați?

Cu siguranță lucrurile vor fi mai dificile din punctul de vedere al contractelor. Căutăm noi oportunități de a ne dezvolta și avem cereri mai mari pe zona de proiecte rezidențiale.

Sauna anin cu plop termotratat - Hidrostyle
Sauna anin cu plop termotratat - Hidrostyle

Care sunt 3 sfaturi pe care le-ați acorda unui beneficiar din domeniul rezidențial pentru achiziția corectă a unei saune?

  • Să testeze ce tip de saună își dorește.
  • Să aibă un plan al încăperii pe care să îl poată oferi furnizorului pentru o dimensionare corectă.
  • Să fie informat dacă deține în casă sau dacă îi va fi ușor să obțină: tipul de curent necesar (trifazic sau monofazic), cablul corect dimensionat, sifon de pardoseală/rigolă pentru saunele umede, și un loc unde să fie instalate echipamentele necesare, după caz (cameră tehnică).
Baie de aburi - Hidrostyle
Baie de aburi - Hidrostyle

Care sunt 3 capcane des întâlnite la achiziția unei saune?

  1. Beneficiarul nu este informat suficient și vine cu un spațiu mult prea mic pentru a se putea construi o saună de dimensiuni minim necesare.
  2. Alegerea unor echipamente subdimensionate sau a unor materiale ce nu sunt potrivite pentru tipul de saună dorit.
  3. Beneficiarul are tendința de a alege prețul scăzut în detrimentul calității. O saună bine construită trebuie să funcționeze corect aproximativ 7-10 ani. Dacă nu este bine proiectată sau nu deține materialele calitative, pot apărea fenomene în care lambriul se desprinde sau crapă, lemnul folosit pentru mobilare nu suportă greutatea utilizatorilor, echipamentele se defectează rapid, sauna ajunge greu la temperatura setată, sau în cel mai rău caz, cablurile slab dimensionate pot duce la apariția unui incendiu.
Sauna uscata - Hidrostyle
Sauna uscata - Hidrostyle

Ce tip de saună recomandați unui beneficiar din domeniul rezidențial?

Sauna infraroșu este cel mai simplu de utilizat. Urmează apoi sauna finlandeză/biosauna/salina, urmată de baia de aburi. Aceste criterii sunt date din punct de vedere al necesarului pe care beneficiarul trebuie să îl pregătească. În rest, recomand ca fiecare utilizator să-și aleagă tipul de saună preferat, dar nu înainte să testeze ca să cunoască ce i se potrivește.

Alte articole de la acest producator:

Nu exista articole de afisat.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari