Descoperă inovația la eLOCvent Creativ: evenimentul de business aplicat pentru arhitecți și designeri de interior

Pe 26 octombrie, Cluj-Napoca va fi gazda unui eveniment deosebit care promite să redefinească peisajul arhitecturii și designului de interior: eLOCvent Creativ. Acest eveniment de business aplicat este dedicat arhitecților și designerilor de interior, oferind o platformă unde profesioniștii din industrie pot învăța, colabora și inova.

eLOCvent Creativ este mai mult decât o simplă conferință. Este un spațiu unde ideile prind viață și unde se dezbat tematici de actualitate, esențiale pentru viitorul arhitecturii și designului de interior. Evenimentul reunește specialiști de top din diverse domenii, gata să împărtășească din cunoștințele și experiențele lor.

Participarea la eLOCvent Creativ îți oferă ocazia să:

Înveți de la cei mai buni: speakerii invitați sunt lideri de opinie în domeniile lor, aducând perspective valoroase și soluții inovatoare. Tim Fu - designer renumit pentru utilizarea inteligenței artificiale în arhitectură, Șerban Țigănaș - arhitect cu o vastă experiență și viziuni progresiste, Carlo Battisti - specialist în biophilic design și fondator al E4 Impact Foundation, Zoltan Veres - expert în dezvoltarea inteligenței emoționale, Cristina Bâtlan -  antreprenor, co-fondator al Musette și Chanand

Te conectezi cu profesioniști din industrie: evenimentul este o oportunitate excelentă de networking, unde poți întâlni colegi de breaslă, parteneri de afaceri și potențiali colaboratori.

Descoperi noi tendințe și tehnologii: temele abordate la eLOCvent Creativ sunt alese pentru a reflecta cele mai noi tendințe și inovații din industrie, oferindu-ți informații actualizate și relevante.

Programul evenimentului eLOCvent Creativ include o serie de prezentări captivante, paneluri de discuții și sesiuni interactive, care vor aborda teme principale precum: tehnologia și orașele moderne, explorând modul în care tehnologia transformă peisajul urban; reconectarea cu natura, prin integrarea spațiilor verzi în designul urban; conectarea cu sine, subliniind importanța auto-descoperirii și introspecției în procesul creativ; și creativitatea și AI, evidențiind colaborarea între oameni și inteligența artificială în designul arhitectural.

Locurile sunt limitate, așa că te încurajăm să îți rezervi locul cât mai curând posibil. Prețul unui bilet pornește de la 115 euro în format Early Bird și ajunge la prețul de 240 euro, pentru biletele VIP.  Acestea sunt disponibile online și pot fi achiziționate pe https://creativ.elocvent.com.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari