EGO SMART: MOTIVELE PENTRU CARE SĂ ALEGI O RAMĂ INTELIGENTĂ

Tehnologia a transformat radical modul în care trăim, oferind soluții care simplifică activitățile cotidiene, îmbunătățind accesul la informații și resurse, astfel încât chiar și cele mai complexe sarcini să devină gestionabile cu un simplu clic sau comandă vocală.

ChoruSmart este gama de soluţii GEWISS, care simplifică modul de viaţă al oamenilor, prin sisteme concepute pentru a face intuitive toate funcţiile locuinţei. Rezultatul este un sistem performant care îmbunătăţește experienţa cu casa, ridicând-o la o dimensiune multi-senzorială și captivantă.

Această gamă de dispozitive versatile simplifică fiecare acţiune din casă, sporește stilul de viaţă acum și în viitor, oferă siguranţă, sustenabilitate și confort. Acestea permit controlul centralizat al luminilor, obloanelor și chiar al ușilor, inclusiv al ușilor de garaj.

Specialiștii care adoptă această gamă vor oferi clienților finali un dispozitiv inovator, fiabil, cu instalare simplă, care nu necesită lucrări de zidărie sau o revizuire completă a instalațiilor casnice.

De ce ar trebui să optezi pentru o ramă inteligentă?

Prin instalarea unei rame inteligente, utilizatorul poate crea un sistem conectat cu alte dispozitive din casă sau birou, care pot fi controlate de la distanță prin intermediul unei aplicații mobile. Astfel, casa este echipată cu un sistem electric unde toate funcțiile tradiționale, cum ar fi luminile, obloanele și încălzirea sunt conectate la o singură aplicație care poate fi accesata de la distanță. În plus, oferă funcții utile, cum ar fi monitorizarea consumului de energie, verificarea sarcinilor electrice și integrarea cu dispozitive cu comandă vocală precum Alexa sau Google Home.

Aplicația Home Gateway permite să gestionezi întreaga casă, de la configurarea sistemului până la operare.

O singură aplicație atât pentru profesioniști, cât și pentru utilizatori.

Datorită interfeței intuitive și personalizabile a ramelor inteligente, utilizatorii finali pot controla siguranța, confortul și consumul din casă. Totul fără a fi nevoie să-și schimbe obiceiurile vechi de gestionare a sistemelor tradiționale.

ChoruSmart prezintă soluţii care răspund tuturor nevoilor vieţii cotidiene moderne. Transformă spaţiile în medii sigure, oferă un consum redus de energie și asigură un nivel ridicat de bunăstare.
Soluţii pentru toate cerinţele, indiferent de tipul sistemului ales: tradiţional, Smart Home Connected și Home&Building Pro.


DESCOPERĂ CHORUSMART GEWISS

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari