ELIA: Solutii LED fara compromisuri

GEWISS PREZINTĂ NOUA SA GAMĂ DE CORPURI DE ILUMINAT CONCEPUTE PENTRU SECTORUL TERTIAR SI INDUSTRIAL, OFERIND UTILITATE, EFICIENȚĂ ȘI COSTURI REDUSE.

ELIA (acronimul de la Easy Light & Installation Application) este numele noii game de corpuri de iluminat cu LED GEWISS, conceputa pentru iluminarea spatiilor industriale si tertiare, cu capacitatea de a oferi eficiență energetică și timpi de instalare rapizi, totul cu o investiție moderată.

Gama include șapte tipuri diferite de soluții concepute pentru a fi utilizate în orice zonă de lucru, de la departamentele de producție la spațiile tehnice și camerele de service, de la birouri la zonele exterioare, cum ar fi fațadele, parcările și drumurile interioare.

Principalele puncte forte ale acestei game includ: ușurința de instalare, amortizarea rapidă a investiției și o garanție a produselor GEWISS de 5 ani. În plus, marca comunitară ENEC certifică, de asemenea, faptul că aceste dispozitive sunt conforme cu standardele europene de siguranță.

Gama cuprinde 134 de coduri și include produse de diferite puteri și dimensiuni, diferite temperaturi de culoare și indici de redare a culorilor, precum și accesorii pentru diferitele tipuri de montaj.

Mai exact, familia de produse ELIA este compusă din:

ELIA HL - Highbay Led

Soluția ideală pentru iluminatul general în spațiile de producție, cu tavane înalte. Oferă performanțe excelente, asigurând în același timp economii de energie, cu costuri reduse de întreținere.

ELIA FL - Proiector LED

Gama de proiectoare compacte realizate din aluminiu turnat sub presiune. Perfect pentru iluminarea zonelor exterioare și a fațadelor clădirilor, precum și a parcărilor și a drumurilor interioare. Combină iluminatul de calitate, economiile de energie și cerințele reduse de întreținere.

ELIA AL - Accent Led

Corpuri de iluminat de contrast, circulare, încastrate, concepute pentru sectorul terțiar. Flexibil și potrivit pentru o gamă largă de medii, garantează economii excelente de energie cu o întreținere redusă.

ELIA DL - Downlight LED

Sunt corpuri de iluminat încastrate, cu forma rotunda și concepute pentru sectorul comercial si tertiar. Flexibile și potrivite pentru toate contextele, garantează economii mari de energie și cerințe reduse de întreținere.

ELIA PL - Panel Led

Dispozitiv de iluminat cu montare încastrată (tavan casetat sau rigips), aparenta sau suspendata, pentru birouri și locuri de muncă unde este necesar controlul strălucirii și al luminanței. Disponibil în diferite versiuni pentru instalare, acest dispozitiv este soluția ideală pentru înlocuirea sistemelor de iluminat vechi cu surse de lumină tradiționale, sporind eficiența sistemului.

ELIA CL - Ceiling LED

Corp de iluminat LED cu montaj aplicat, pentru iluminat interior și terțiar. Construit din policarbonat, acesta garantează performanțe excelente printr-un design elegant și compact.

ELIA BL - Bollard LED

Un dispozitiv elegant, montat la sol din aluminiu, ideal pentru iluminatul arhitectural în zonele rezidențiale și în pasaje.

ELIA EL - External Led

Este un corp de iluminat de perete, cu forma rotunda pentru iluminatul exterior și pentru mediile destinate sectorului terțiar. Corpul din aluminiu turnat sub presiune și ecranul din policarbonat garantează performanțe excelente cu un design elegant și rezistent.

ELIA FL - Mini - Proiector Led

Este o gamă de proiectoare compacte de mică putere din aluminiu.Aceasta gamă este concepută pentru iluminarea elementelor arhitecturale interioare și exterioare, atât în context rezidențial, cât și profesional.

ELIA OL - Outdoor LED

Este un dispozitiv elegant din aluminiu montat pe perete, ideal pentru iluminatul arhitectural interior și exterior, cu o estetică simplă și elegantă.

Elia PL Backlit - Panel Led 
Este panoul LED care combină eficiența energetică ridicată și flexibilitatea pentru o amortizare rapidă a investiției după înlocuirea sistemelor de iluminat tradiționale în mai multe aplicații de interior.

ELIA este o soluție simplă și rapid de instalat, care poate îmbunătăți eficiența și consumul de energie în zonele și spațiile de producție din companiile industriale mici și mijlocii.

Fără compromisuri.

Gewiss

Cele mai recente stiri: 
Linkedin Gewiss
Intagram Gewiss
Facebook Gewiss

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari