Geberit Nemea – o experiență de duș aparte

Noua suprafață de duș de la Geberit, Nemea, este produsul sanitar ideal pentru cei ce vor să își înceapă ziua cu un moment de relaxare. Nemea oferă o soluție elegantă și economică pentru dușurile la nivel cu podeaua. Suprafața este realizată din acril sanitar, astfel oferind o senzație fină la atingere.

Geberit Nemea oferă multe beneficii pentru utilizatorii săi:

  • Dimensiuni și finisaje – Suprafața de duș este disponibilă în nuanțele alb alpin mat și alb alpin lucios. Fiecare din aceste nuanțe poate fi achiziționată cu design pătrat sau dreptunghiular, ambele pe mai multe dimensiuni. Opțional, capacul scurgerii poate avea inel cromat.
  • Curățenie superioară – Nemea este foarte ușor de curățat și rezistă pe termen lung. De asemenea, scurgerea acesteia este echipată cu o inserție de tip pieptăne ce ușurează curățarea și previne înfundarea.
  • Instalare facilă – Setul de instalare conține suprafața exterioară din acril sanitar, setul de picioare, șina, capacul scurgerii și inserția de tip pieptăne. Instalarea este foarte ușoară datorită barei transversale ce se poate monta fără unelte.

Suprafața de duș Geberit Nemea este un produs captivant de la prima vedere și de la prima atingere, potrivit pentru cei ce preferă dușul în detrimentul unei căzi. Mai multe detalii tehnice pot fi descoperite în Catalogul Online de Produse Geberit, aici.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari