GEBERIT PLUVIA: Sistemul cu presiune negativă – mai puţine conducte, mai multă performanţă

Cu ajutorul sistemului cu presiune negativă Geberit Pluvia Geberit impune de decenii o serie de standarde în domeniul instalaţiilor pluviale.

GEBERIT PLUVIA SE RECOMANDĂ DIN MOTIVE TEMEINICE:

Mai puţini receptori de terasă datorită capacităţii ridicate de evacuareMai multă flexibilitate în proiectare prin economisirea coloanelor verticaleUtilizarea maximă a spaţiului datorită conductelor orizontale fără pantă

Detalii atent gândite, calitate superioară a componentelor şi parteneriatul cu Geberit garantează siguranţa, durata de utilizare şi funcţionarea ireproşabilă.

MANEVRARE ÎMBUNĂTĂŢITĂ

Mod de construcţie mai compact şi design ergonomic pentru toţi receptorii de terasă Geberit, comparativ cu modelele anterioareNoul sistem de închidere cu zăvor rotativ pentru simplificarea instalării şi a întreţineriiŞtuţ de conectare Geberit HDPE foarte lung pentru izolaţii foarte groase

SIMPLITATE ÎN PROIECTARE ŞI CALCULARE

Date BIM completeReceptori de terasă Geberit PluviaKit de montaj Geberit PluviaConducte Geberit PE

Exemplu 1: Pentru terase din bitum cu folie pentru acoperiş bituminoasă, Geberit Pluvia dispune de o folie de contact de mari dimensiuni, pentru o mai bună legătură.

Exemplu 2: Acoperişurile uşoare profită de încărcarea statică redusă pe care o exercită Geberit Pluvia. În acelaşi timp, racordul lung este adecvat pentru straturile groase de izolaţie.

Exemplu 3: Prin construcţia compactă, Geberit Pluvia poate fi montat şi în jgheab.

Exemplu 4: La terasele circulabile din beton cu folie pentru acoperiş bituminoasă, Geberit Pluvia poate fi reglat în înălţime cu ajutorul unui set adaptor.

NOU: GEBERIT PLUVIA – SET DE SUPORȚI DE FIXARE

Setul de suporți Geberit Pluvia compus din doar câteva elemente crește atât siguranța cât și stabilitatea. Acesta reduce semnificativ riscul vibrațiilor laterale sau a oscilațiilor cauzate de viteza mare a debitului apei de scurgere. Chiar și sistemele instalate precum și cele care funcționează deja pot fi îmbunătațite cu suporți.

Tipuri de utilizări:

La conductele cu diametre mai mari sau egale cu 90mm , suporții sistemului de fixare Geberit Pluvia trebuie folosiți în cazul unor înalțimi de suspendare mai mari de 60cm (pentru diametrele d90-d125 ale conductelor) sau mai mari de 30 cm (pentru diametrele d160-d315 ale conductelor). Acest lucru reduce semnificativ vibrațiile în situații de instalare nefavorabile.

Distanțele sunt definite după cum urmează:

- O dată la 10m, montare alternantă stânga-dreapta de-a lungul conductei

- Pentru lungimi de conductă mai mari de 30 m, un suport este instalat o data la 30 m în lungul conductei

- La începutul și la sfârșitul fiecărei secțiuni de conductă

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari