Hotelul Qosmo, echilibrul dintre business si placere

Conceptul de la care pornește cartierul rezidențial din Brașov, își propune o revitalizare la scară urbană și pune în echilibru calitățile unui spațiu de locuit construit clar, geometric, cu o amenajare fluidă și naturală a zonelor de relaxare.

Odată cu inaugurarea hotelului Qosmo, dezvoltat de către grupul Ceetrus, s-a pus un nou punct de interes pe harta domeniului HoReCa. Proiectul se întinde pe o suprafață de 12.000 mp în cadrul cartierului Coresi, completând astfel gama proiectelor dezvoltate de Ceetrus România: retail, rezidențial și office. Proiectul este integrat în planul de reconversie urbanistică și arhitecturală a unei platforme industriale, oferind multiple opțiuni de cazare în cele 133 de camere dispuse pe cele nouă niveluri care sunt dispuse liniar. Configurația spațială se bazează pe un algoritm modular ce ghidează prin continuitatea vizuală firescă orice utilizator, oferindu-i o experiență dinamică cu vedere către panorama munților adiacenți orașului Brașov.

Construcția și amenajarea acestui hotel au constat în crearea unui spațiu care poate oferi un moment de respiro între activitățile turistice, dar și o experiență care vine în completarea unui business trip, lucru care a fost posibil datorită alegerilor calitative în ceea ce privește materialele destinate finisajelor de interior.

Circulația în interiorul hotelului Qosmo este configurată pentru a face experiența șederii cât mai plăcută, astfel încât parcurgerea holurilor este cursivă, iar ascensoarele sunt nu doar spațioase, ci aduc o experiență vizuală aparte prin structura cu tentă textilă a plăcilor melaminate pe bază de lemn, marca SKIN by Kronospan. Pentru amenajarea parterului și a ascensoarelor s-au utilizat plăci de MDF decor Grisaglia D4756, marca Skin by Kronospan Italia, inspirată din tradiția eleganței și a stilului italian și dezvoltată pentru clienții care își doresc o calibrare între materialele de înaltă calitate și atmosfera pe care o oferă.

Alte articole de la acest producator:

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari