O VIZIUNE UNICĂ A LUMINII, ÎN TOATE FORMELE EI

GEWISS și PERFORMANCE iN LIGHTING prezintă oferta unificată de soluții de iluminat. O propunere reînnoită, un singur punct de referință pentru fiecare nevoie de iluminat.

Cu 40 de ani de prezență de succes pe piețele mondiale, Performance iN Lighting a marcat în 2023 un moment important prin alăturarea sa Grupului GEWISS, împărtășind viziunea și misiunea comună -  de a fi o companie de referință în industrie, care promovează inovații semnificative pentru societate.

GEWISS și PERFORMANCE iN LIGHTING anunță, pentru prima dată de la integrarea dintre cele două entități, un nou catalog unificat de iluminat, o fuziune a know-how-ului lor, pentru a crea o ofertă care promite să îmbogățească piața de iluminat cu abilitățile ambelor companii.

Noua propunere acoperă aplicații variind de la industria ospitalității până la retail și asistență medicală, de la spațiile pentru birouri la cele industriale, de la iluminat rezidențial până la iluminat pentru facilități sportive, terminând cu iluminat urban și stradal.

O gamă de produse care îmbină performanța, inovația tehnologică și designul cu scopul comun de a maximiza eficiența și economisirea energiei și de a garanta confortul vizual potrivit, până la soluții care permit punerea în practică a abordării Human Centric Lighting.

Alfonso D'Andretta, Directorul Bussiness Unit-ului Lighting al GEWISS, a declarat: „Suntem încântați să anunțăm oferta noastră nouă și consolidată în lumea iluminatului, o combinație a abilităților provenite de la cele două companii ale noastre cu zeci de ani de experiență în industrie.” "- Oferta unificată se naște, de fapt, din unirea a două mărci cu o mare istorie și un viitor dedicat unei viziuni unice a durabilității, calității, designului atemporal și excelenței.”

„Am decis să ducem expertiza ambelor mărci la nivelul următor”, adaugă Alfonso, „consolidându-ne poziția la nivel global, ținând cont de diferențele specifice fiecărei piețe”. Noul brand Performance iN Lighting | powered by GEWISS, va reprezenta de fapt propunerea de iluminat a Gewiss în întreaga lume, întărind sinergiile în unele țări și extinzând oferta în cele în care doar unul dintre cele două mărci a fost prezent.

„Suntem mândri să ne prezentăm cu această nouă energie și gamă completă profesioniștilor în iluminat, designerilor și clienților finali, împărtășind pasiunea pentru design, calitate și atenție meticuloasă la detalii”, afirmă D'Andretta.

O sinergie care îmbină pasiunea, excelența și inovația, în căutarea continuă a soluțiilor de iluminat inovatoare și în armonie cu oamenii și mediul.

Oferta completă de iluminat a Performance in Lighting | powered by GEWISS poate fi găsită la https://www.performanceinlighting.com/ww/en/ , iar catalogul descărcabil în format PDF se găsește la https://www.performanceinlighting.com/ww/en/downloads.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari