RIFLAJE DECORATIVE

Avantajele riflajului decorativ din PVC merita descoperite!

Riflajul din PVC se numara printre cele mai populare panouri decorative utilizate in amenajarile interioare, gratie numeroaselor avantaje pe care le ofera. Acesta indeplineste cu succes atat roluri estetice, cat si practice, in functie de nevoile spatiului, dar si de preferintele pe care le ai.

Daca iti doresti sa incluzi in decorul casei ori al firmei acest tip de panouri decorative, descopera mai multe informatii care sa te ajute sa iei cea mai buna decizie pentru tine. Pentru inceput iti impartasim ca riflajul din PVC reprezinta, la momentul actual, cel mai bun raport calitate-pret.

Riflajul din PVC iti ofera multe variante de design

Riflajul din PVC este cel mai generos tip de panou decorativ de pe piata din punct de vedere al variantelor de design pe care le ofera. Asadar, nu ai cum sa nu gasesti un model care sa se integreze armonios in spatiul pe care il decorezi. Ai la dispozitie o varietate de culori, dimensiuni, texturi si pattern-uri care mai de care mai interesante. Panourile pot fi dispuse atat orizontal, cat si vertical, fiind special create pentru fiecare gust si tip de spatiu. Este un produs versatil, asa ca poti pune in practica toate ideile pe care le ai fara sa iti faci probleme in privinta rezultatului final.

Spre exemplu, la MAM Bricolaj gasesti urmatoarele variante de panouri decorative din PVC:

Riflaj decorativ din PVC argintiu;

Riflaj decorativ din PVC auriu;

Riflaj decorativ din PVC negru;

Riflaj decorativ din PVC stejar baituit cu nuc.

Riflajele din PVC sunt usor de manipulat

Modelele de riflaje din PVC sunt usoare, astfel ca nu dau batai de cap la transport si manipulare. De asemenea, sunt usor de montat si nici nu lasa deranj in urma procedeului. Odata ce au fost amplasate in zona dorita, nu este necesar sa fie lacuite ori vopsite. Prin urmare, nu vei avea nevoie de o intreaga echipa pentru a te bucura de farmecul lor in locuinta ta.

Panoul decorativ din PVC este rezistent la umiditate

Panourile decorative realizate din PVC pot fi montate chiar si in spatii in care gradul de umiditate este ridicat, precum baile ori bucatariile. Acest material este rezistent la apa si umiditate, astfel ca il poti folosi fara griji in orice spatiu din casa.

Riflajul din PVC este usor de intretinut

Inca un avantaj important de care te bucuri daca optezi pentru riflaje din PVC este intretinerea usoara. Aceste modele de panouri decorative sunt usor de curatat si nu necesita aplicarea unor solutii de ingrijire speciale, asa cum sunt cele din lemn. Este suficient sa le stergi cu o carpa usor umezita pentru a indeparta praful si eventualele pete. Mai mult de atat, nici nu isi schimba culoarea daca stau in bataia directa a razelor soarelui.

Panourile decorative din PVC sunt prietenoase cu bugetul tau

Spre deosebire de riflajele decorative din MDF, lemn ori alte tipuri de materiale, modelele realizate din PVC au un pret rezonabil. Asadar, nu vei fi nevoit sa iti dai bugetul peste cap pentru a face aceasta modificare in locuinta ori la sediul office. Vei obtine un decor modern, chic si fresh fara sa faci o investitie mare.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari