Transformă-ți locuința cu gama premium Onyx Collection!

Onyx Collection este o colecție de produse în trend cu cele mai noi schimbări de design interior, caracterizată de finisajul său negru și de calitatea premium. Fie că este vorba despre profile pentru gresie/faianță, profile de trecere sau profile pentru trepte, fiecare produs din gama Onyx Collection este conceput cu atenție, pentru a se potrivi perfect în designul interior, unde fiecare detaliu contează și durabilitatea este un criteriu de bază.

Gama de produse:

Profile din aluminiu, pentru gresie/faianță:

  1. S51 - Profil de terminație - drept, 10 mm
  2. S52 - Profil de terminație - drept 12 mm
  3. S53 - Profil de terminație - rotund, 10 mm
  4. S88 - Profil de terminație - pătrat, 11mm
  5. S96 - Profil colţ interior - rotund, 10 mm

Profile de trecere din aluminiu:

  1. S03 - Profil trecere autoadeziv
  2. S04 - Profil trecere autoadeziv S56
  3. S56 - Profil „T”, 26 mm

Profile pentru trepte:

  1. S45 - Profil pentru treaptă autoadeziv 25/20 mm
  2. S46 - Profil pentru treaptă autoadeziv 25/10 mm

Plinte parchet:

  1. N10456 - Plintă pentru parchet cu canal cablu și margini flexibile
  2. S78 - Plintă din Aluminiu

Ce face gama Onyx Collection atât de specială? Ei bine, în primul rând, aceasta reprezintă o tendință puternică în designul interior, oferind un aspect modern și sofisticat. Materialele de cea mai înaltă calitate folosite în fabricarea acestor produse garantează rezistență și stabilitate pe termen lung.

Vă invităm să explorați și să descoperiți gama Onyx Collection, care așteaptă să găsească locul perfect în magazinele voastre și în casele oamenilor.

Cine suntem?

Afacerea de familie SET a pornit ca orice altă inițiativă de antreprenoriat la începutul anilor ’90: cu multă pasiune, curiozitate pentru nou, dorința și nevoia de a experimenta si mult curaj! Dar mai ales: oportunitatea de fi deschizători de drum într-o piață emergentă. De la zero, în 2024, SET a ajuns la 5 linii de extrudare și la diversificarea afacerii, fiind una dintre cele mai profitabile si productive companii din regiune.

De ce să alegi SET?

Gama noastră versatilă de plinte și profile se remarcă prin numeroasele opțiuni de culori, oferindu-vă libertatea de a alege exact ceea ce se potrivește cel mai bine cu designul dvs. interior. În plus, suntem mereu în căutarea inovației, aducând pe piață produse și soluții smart, care nu doar îndeplinesc, ci depășesc așteptările clienților noștri.

Produsele noastre sunt disponibile pentru clienții noștri într-o rețea vastă de magazine de vânzare cu amănuntul, arhitecți, constructori și alți profesioniști.

Vizitați cea mai apropiată locație de vânzare!

Contactați-ne pentru mai multe informații!

Alte articole de la acest producator:

Nu exista articole de afisat.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari