UTILIZEAZA ENERGIA CU IMPACT ZERO

JOINON este soluția pentru încărcarea tuturor vehiculelor electrice de ultimă generație. Un nou mod de a înțelege mobilitatea sustenabilă, mulțumită unei viziuni inteligente și de natură tehnologică a vieții de zi cu zi.

JOINON este răspunsul tuturor nevoilor legate de o viață eco-dinamică și eco-sustenabilă. Viziunea care se potrivește perfect cu oferta GEWISS pentru construirea orașului viitorului.

Mult mai mult decât o gamă simplă de produse pentru încărcarea vehiculelor electrice.

Ce oferă JOINON?

• Infrastructură tehnologică

• Posibilitatea de gestionare

• Asistență tehnică

DESCOPERA NOUL CABLU DE INCARCARE I-CORD

I-CORD este cablul universal pentru realimentarea oricărui vehicul electric. Priza și conectorul de încarcare sunt realizate fiecare din Renycle®, o gamă de tehnopolimeri speciali obținuți din reciclarea nailonului 6, un material de înaltă calitate, cu caracteristici precum rezistență și versatilitate.

Componentele produsului pot fi dezasamblate și înlocuite individual, obținând astfel un impact redus asupra mediului, pe întreaga perioada de utilizare a produsului.

VIITORUL ÎNCĂRCĂRII ESTE VERDE.

Priza și fișa sunt realizate parțial din Renycle®, o gamă de tehnopolimeri speciali, obținuți prin recuperarea nailonului, cu un impact mult mai scăzut asupra mediului decât cel al materiei prime, calculat pentru fiecare formulă, prin analiza ciclului de viață (ACV). Prin urmare, acesta este ideal pentru proiectele în care sustenabilitatea este o cerință esențială.În consecință, este ideal pentru proiectele în care sustenabilitatea este o cerință cheie.

O ESTETICA COERENTA

Priza și fișa, cablul de fixare și mânerul sunt proiectate și realizate într-un stil perfect coerent, oferind armonie și funcționalitate produsului în ansamblu.

DURATA DE VIATA LUNGĂ PENTRU FIECARE COMPONENTĂ

Componentele produsului (pin, priză, fișă) pot fi demontate și remontate, înlocuite în caz de defecțiune și, la sfârșitul ciclului de viață, eliminate în mod individual, în conformitate cu reglementările în vigoare.

PERSONALIZARE IN FUNCTIE DE BRAND

În baza unei cereri specifice, priza și fișa pot fi personalizate cu eticheta brandului.

Gewiss

Cele mai recente stiri: 

Linkedin Gewiss

Intagram Gewiss

Facebook Gewiss

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari