5 produse recomandate pentru piscina ta

Atunci când spunem „piscină” inevitabil ne gândim la o sesiune de relaxare, la timp liber și, de ce nu, la un mod perfect de a-ți petrece timpul având în vedere temperaturile de vară.

Însă, odată cu efectele benefice de relaxare, nu putem să nu aducem în discuție și alte aspecte extrem de importante precum: cum menținem calitatea apei la parametri optimi de funcţionare. Cum ne asigurăm că utilizăm piscina în deplină siguranţă și care este procesul de îngrijire necesar pentru a putea beneficia de toate avantajele oferite?

Iată câteva recomandări de produse de la specialiști în domeniu care pot transforma întreaga experiență într-una extrem de plăcută:

Robot automat E-VAC PRO pentru curățare piscină

Rоbоțіі аutоmаțі rерrеzіntă сеl mаі bun mоd dе а сurățа о ріѕсіnă. Ѕunt роtrіvіțі în ѕресіаl реntru ріѕсіnе dе dіmеnѕіunі mеdіі șі mаrі. Funсțіоnаrеа соmрlеt аutоmаtă а rоbоțіlоr реrmіtе rеаlіzаrеа сurăţеnіеі în tіmрul nорțіі, сând ріѕсіnа nu еѕtе fоlоѕіtă. Rоbоțіі аutоmаțі dіn ѕеrіа Е-VАС РRО ѕunt ѕіѕtеmе рrоfеѕіоnаlе dе сurățаrе а ріѕсіnеlоr сu оrісе tір dе fіnіѕај, роtrіvіtе реntru сurățаrеа реrеțіlоr, lіnіеі dе рlutіrе ѕі а funduluі ріѕсіnеі. Rоbоțіі соnțіn о роmрă șі un fіltru ѕресіаlіzаt - сu саrtuș, ѕіtuаtе într-о саrсаѕă рrоtејаtă îmрrеună сu соntrоlul еlесtrоnіс șі mесаnіѕmеlе dе роrnіrе. Сu ајutоrul соntrоluluі еlесtrоnіс сu mісrорrосеѕоr ѕе роt ѕеtа trаіесtоrіі реntru сurățаrеа орtіmă а ріѕсіnеі. 

Dezumidificator pentru SPA și piscină - Aerial AP50

Dezumidificatoarele pentru SPA și piscine din seria AP funcționează pe baza principiului condensării, având funcția adițională de reciclare a căldurii. Aparatul realizează procesul de dezumidificare și, în același timp, energia utilizată este redată în cameră sub formă de căldura. Astfel, dezumidificatoarele AP 50 asigură o economie de energie de până la 70%, fiind eficiente și ecologice.

Pompă de recirculare pentru piscină - Speck Badu 90/30

230V (optional 400V), P1 2,00/ P2 1,5kW. Racorduri 75/75mm. 

Kit complet piscină LINER 0,8mm - Achensee

Kitul de piscină Hobby Pool - Achensee este potrivit pentru construcția unei piscine în regie proprie. Sistemul de conectare a modulelor din polistiren garantează o montare simplă, fără a necesita lucrări de cofrare sau izolare. Modulele sistemului sunt fabricate din polistiren compactat și pot fi tăiate la dimensiunea dorită cu ajutorul unui cuțit sau fierăstrău, dacă este nevoie. Piesele de înzidire, cum ar fi skimmerul și diuzele de admisie, spoturi subacvatice sau eventual o instalație de înot contracurent, pot fi integrate cu ușurință.

Sistem Bamberg - piscină fără grătar

Un sistem creat de Agrob Buchtal împreună cu un institut din Germania și care are menirea de a reduce evapotranspirația din zona grătarelor. Conform măsurătorilor efectuate, comparativ cu un sitem Wiesbaden, se realizează o economie de energie de 45%. Sistemul nu necesită grătar, zona de plajă ajungând până la muchia piscinei. Sistemul poate fi folosit inclusiv în zonele curbate ale bazinului. Toate piesele sunt calibrate in fabrica, piesele sunt ambalate in cutii individuale si numerotate facand extrem de usor montajul acestora. Precizia de montaj este de 2mm pe intreaga circumferinta a bazinului, indiferent de marimea perimetrului.

Descoperă mai multe produse recomandate de specialiști pe arhispec.ro

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari