Una din cele mai spectaculoase uși din punct de vedere estetic: Elegant 76 Premium de la HELIOS

Sunteți în căutarea unei soluții de acces în locuință care să vă ofere și un aspect estetic modern, dar și performanță din punct de vedere al funcționalității? Helios vine cu o propunere care acoperă toate aceste necesități: Elegant 76 Premium. Acest produs este ideal pentru proiecte arhitecturale deosebite, iar aspectul elegant al placării cu aluminiu este pus în valoare alături de beneficiile funcționale ale PVC-ului.

Helios – un partener de încredere pentru proiectele deosebite ale arhitecților

Pentru a oferi suport arhitecților și designerilor, soluția propusă de Helios vine în mai multe variante de modele și culori, astfel încât se potrivește perfect, indiferent de proiect și design și, de asemenea, oferă coeficienții de izolație termică ceruți de necesitățile unei locuințe eficiente energetic. Profilul din care este construită are încorporat un termomodul ceea ce crește performanța de izolație atât termică, dar și fonică. Apoi, din punct de vedere al design-ului., cei interesați pot opta pentru o variantă cu unul sau mai multe canturi, cu luminatoare sau chiar cu paneluri laterale, cu sticlă sau paneluri decorative. În ceea ce privește paleta de culori, se poate opta pentru o variantă clasică, albă, sau, de ce nu, pentru texturi de lemn, culori mate, metalice și bicolore.

La capitolul beneficii trebuie menționat și faptul că Elegant 76 Premium vine și cu o garanție de 5 ani și este 100% ecologică. În ceea ce privește nivelul de izolație fonică, vorbim despre un coeficient de 43 dB, în timp ce în dreptul coeficientului de izolație termică regăsim 0,95W/(m2K). Acesta din urmă îndeplinește, de altfel, și criteriile noii legislații în construcții referitor la casele nZeb eficiente energetic, drept urmare poate reprezenta o soluție potrivită pentru acest tip de construcții.

Caracter.Siguranță.Fiabilitate – atu-urile Elegant 76 Premium

Pe lângă avantajele estetice și de funcționalitate, Helios pune la dispoziția clienților și posibilitatea de a își personaliza după bunul plac produsul și le oferă opțiunea de a opta pentru variante de sticlă antiefracție, securizată și o gamă variată de sticle mate și decorative.

Totodată, la nivel de accesorii această soluție vine și cu feronierie disponibilă cu forme și culori variate, mânere și balamale asortate 3D sau ascunse.

Elegant 76 Premium oferă posibilitatea de a monta sticle sau paneluri decorative de 91 mm. De asemenea, pentru acest produs există posibilitatea chiar și de a monta sisteme automate de închidere.

Mai multe detalii tehnice despre Elegant 76 Premium, dar și despre alte soluții oferite de Helios sunt disponibile pe ferestrehelios.ro.

Despre Helios

HELIOS este marca sub care BDM Grup Invest produce și comercializează ferestre și uși termoizolante de PVC și aluminiu încă din anul 2004. Activitatea de producție se desfășoară într-o locație dotată cu utilaje de ultimă tehnologie, este complet automatizată. HELIOS inseamna 400 de ferestre realizate pe zi, 16 ani de activitate, aproape 20.000 metri pătrați suprafață de producție, 200 de angajați și peste 500 de colaboratori în 8 țări.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari