Bauprojekt: De la viziune la concept concret – o abordare creativă și funcțională

BAUPROJEKT

Bauprojekt, un birou de arhitectură românesc fondat în 2005, a devenit un jucător semnificativ în industria construcțiilor, concentrându-se pe calitatea designului și construcției în colaborare strânsă cu firmele din cadrul Grupului Baupartner.

De-a lungul celor peste 11 ani de experiență, Bauprojekt a experimentat o creștere rapidă, construind un portofoliu diversificat de proiecte pentru investiții private. De la spații comerciale și de retail la birouri, depozite industriale și proiecte de arhitectură peisagistică, aceștia se remarcă prin abordarea creativă și funcțională.

PROIECTELE INDUSTRIALE: UN AMALGAM DE ARTĂ ȘI INGINERIE 

Proiectele industriale sunt o clasă de design arhitectural de sine stătătoare. Ele oferă provocări pe care experții noștri iubesc să le abordeze. Deși arhitectura industrială este de obicei condusă de funcționalitate mai mult decât de design, noi facem tot posibilul să le oferim pe amandouă. Designul industrial are o combinație unică de artă și inginerie: abilități de desen, creativitate și cunoștințe tehnice. Proiectanții noștri știu cum să combine artă și inginerie, și să încorporeze utilitatea și estetica în proiectele dumneavoastră industriale.

DESIGN CARE INDEPLINESTE NEVOILE TALE

Obiectivul nostru este să obținem rezultate previzibile într-o lume imprevizibilă prin coordonare și colaborare strânsă. Indiferent de dimensiunea lui, tratăm fiecare proiect - de la cel mai mic la cel mai mare - cu aceeași atenție și importanță.

Pentru a ne atinge obiectivul, apelăm la o abordare integrată pentru design și inginerie într-un mediu care se află într-o continuă schimbare. Implicăm rețeaua noastră de specialiști în toate etapele unui proiect, îmbunătățind fluxul de lucru pe parcursul tuturor fazelor procesului de proiectare.

CUM ITI PUTEM FI DE AJUTOR?

În cadrul fiecărui proiect, străbatem o serie de etape cruciale pentru a asigura succesul final. Începem prin înțelegerea nevoilor clienților noștri, clarificându-le obiectivele și așteptările. Apoi, creăm un concept care capturează viziunea acestora și o transformăm în realitate.

Pentru a da startul lucrărilor, obținem permisele de construcție necesare, respectând toate cerințele legale. Ulterior, oferim suport în procesul de tender, transformând proiectul în cifre și asigurându-ne că se potrivește cu bugetul și resursele disponibile.

Pe măsură ce construcția începe, ajutăm clienții să transforme designul în realitate, navigând împreună cu ei prin procesul de execuție. În cele din urmă, lucrăm pentru a pregăti clădirea pentru utilizare, obținând receptia finală și permisele de funcționare necesare.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari