Căldură elegantă într-un interior modern

O camera mobilata modern este usor de recunoscut. Accesoriile in numar redus, formele geometrice, geamurile mari si pasiunea pentru simplitate sunt semnele care nu lasa nici o indoiala – esenta stilului modern este minimalismul si functionalitatea.

Culorile sunt, de asemenea, foarte importante, de aceea albul, negrul, griul sau bejul domina intr-un interior modern, precum si materialele de finisare precum otelul sau betonul. Cu toate acestea, este esential sa aranjati camera astfel incat sa salvati cat mai mult spatiu posibil. Pentru a realiza efectul de spatiu, designerii decid de multe ori sa demoleze peretii despartitori inutili si sa reduca numarul obiectelor de mobilier si ornamente, folosind elemente originale de decorare cu o functie precis definita. Radiatoarele decorative de la Purmo se potrivesc perfect in acest interior, in care fiecare dintre elementele decorative selectate cu atentie se caracterizeaza atat prin valori practice ridicate, cat si prin design sofisticat.

Iata cateva modele de radiatoare Purmo care se evidentiaza prin designul modern.

Kos V este un radiator decorativ vertical care poate fi montat cu succes pe un perete ingust, de exemplu langa ferestre sau usi mari. Se distinge printr-un panou frontal perfect plat si muchiile usor rotunjite. Kos V este disponibil in mai multe culori din paleta RAL, ceea ce faciliteaza cu siguranta ajustarea modelului la culoarea camerei.

Purmo Kos V

Designul interior modern va fi la fel de interesant si prin alegerea radiatorului decorativ orizontal Faro H, care se remarca prin panoul frontal neted cu striatii orizontale decorative, cu finisare fina a muchiilor si grila superioara proiectata intr-un stil unic. Nuantele originale, cum ar fi maro de ciocolata sau gri grafit, vor adauga cu siguranta radiatorului Faro H si mai multa eleganta.

Purmo Faro H

Motivul liniilor drepte se regaseste si la radiatorul Ramo Ventil Compact. In cazul acestui model, panoul frontal finisat cu linii orizontale inserate cu eleganta pe fata plana a panoului este lipit pe panoul profilat. Se obtine astfel un efect estetic de finisare, fara a se pierde, in același timp, din puterea termica. Este disponibil in mai multe dimensiuni, astfel incat sa puteti gasi cu usurinta locul potrivit pentru instalare.

Purmo Ramo Ventil Compact

Interioarele moderne sunt asociate in mod gresit cu o atmosfera rece si impersonala. Cu echipamente bine gandite, cum ar fi radiatoarele decorative elegante de la Purmo, aceste interioare pot deveni cu adevarat confortabile si originale.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari