Casete de distribuitor pentru orice nevoie

Încălzirea și răcirea radiantă căştigă tot mai multă popularitate, fiind foarte uşor de instalat și având numeroase avantaje pentru utilizatorul final. La Purmo, gasesti toate componentele (izolațiile suport, țevile, fitingurile, distribuitoarele, casetele si automatizarile) de care ai nevoie pentru a beneficia de o soluție completă de încălzire și răcire radiantă.

Producția casetelor de distribuitor 

De câțiva ani, producem casetele de distribuitor în fabrica noastră din Lilienthal (Germania). Cererea tot mai mare de sisteme de încălzire și răcire radiantă și, implicit, și de distribuitoare și casete, ne-a determinat să ne adaptăm procesele de fabricație. Am investit într-o linie de producție de ultimă generație, care ștanțează și pliază atent plăcile metalice, ajutându-ne să menținem produsele la o calitate excelentă. Acum, producem zilnic casete de distribuitor de diferite dimensiuni, cu montaj aparent sau îngropat. Oferim carcase cu 6 lățimi standard și putem răspunde la aproape orice exigență a clientului.

Gamă completă de casete de distribuitor

La Purmo, noi credem cu tărie în valoarea adăugată a soluțiilor complete. Casetele de distribuitor onWall, inWall și inWall S din ofertă, ne demonstrează poziționarea ca furnizor complet pe piață. Deși, desigur, oferim diferite sisteme de încălzire și răcire radianteizolație și conducte, știm că distribuitorul și caseta sunt la fel de importante. Pentru montajul îngropat, oferim două versiuni cu denumirile inWall și inWall S ca variantă deosebit de plată pentru pereți subțiri. Casetele de distribuitor onWall sunt versiunea noastră montată aparent. Casetele au o gamă largă de dimensiuni diferite.°

Casetele cu montaj îngropat

Adâncimea casetei inWall S montată îngropat și destinată mai ales structurilor cu pereți subțiri, poate fi ajustată de la 80 la 130 mm. De aceea, carcasa montată îngropat și cadrul frontal sunt conectate reciproc la adâncimi variabile și pot fi ajustate flexibil la adâncimea dorită. Caseta inWall cu montaj îngropat este ceva mai spațioasă și oferă un interval de reglare a adâncimii între 110 și 160 mm. Înălțimea casetelor montate îngropat poate fi reglată între 690 și 800 mm, în funcție de diferitele structuri.

Înălțimea casetelor montate îngropat poate fi reglată între 690 și 800 mm, în funcție de diferitele structuri.
Înălțimea casetelor montate îngropat poate fi reglată între 690 și 800 mm, în funcție de diferitele structuri.

Sunt disponibile șase lungimi diferite, de la 400 la 1.200 mm. În cazul unor casete de distribuitor mai mari pentru încălzirea și răcire radiantă, sunt prevăzute două închideri din motive de stabilitate. Cadrele și ușile vopsite sunt furnizate separat și sunt ambalate în așa fel încât să poată fi depozitate într-un loc separat, protejat împotriva impurităților și deteriorărilor din timpul construcției.

Casetă de distribuitor montată aparent

Caseta de distribuitor onWall montată aparent are o adâncime constructivă de 150 mm, o înălțime de 700 mm și este furnizată fără panou posterior. Prin urmare, caseta poate fi montată deasupra distribuitorului de încălzire în pardoseală numai după finalizarea tuturor lucrărilor. Astfel, se previn deteriorări apărute în timpul lucrărilor de construcție. La cerere, este disponibil și un panou posterior separat, pe care tabloul de distribuție poate fi montat pe o șină, la fel ca în cazul dulapului cu montaj îngropat. Și aici sunt disponibile șase lungimi structurale, de la 450 și până la 1.250 mm.

Caseta de distribuitor onWall montată aparent are o adâncime constructivă de 150 mm, o înălțime de 700 mm și este furnizată fără panou posterior. 
Caseta de distribuitor onWall montată aparent are o adâncime constructivă de 150 mm, o înălțime de 700 mm și este furnizată fără panou posterior. 

Părțile vizibile ale casetelor de distribuitor sunt fabricate din tablă acoperită cu oțel RAL 9016. Cutia de montaj a casetei îngropate este fabricată din tablă de oțel zincată. O folie suplimentară protejează suprafețele vopsite în timpul lucrărilor de construcție. Materialul de ambalare este reciclabil și poate fi eliminat cu ușurință pe șantier. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații despre casetele noastre de distribuitor sau pentru sfaturi personalizate privind proiectul dvs. de încălzire și răcire radiantă.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari