Conditii speciale de iarna rezolvate cu bocancii profesionali

   Aproximativ 3 luni pe an persoanele ce lucreaza in exterior sunt supuse la un stres termic datorita temperaturilor scazute care pot atinge -15 sau chiar -25 grade mai multe zile la rand. De altfel lucratorii din depozitele frigorifice dezvolta boli profesionale in conditiile activitatilor desfasurate la -16-25 grade C. In ultimii ani tehnologia materialelor sintetice a permis studiul si dezvoltarea unor componente tot mai performante ca izolatori termici, astfel bocancii de protectie pot fi termoizolati atat in zona talpii cat si in zona fetelor.

   Cele mai mic randament il au bocancii cu protectie metalica fiindca acestea permit un transfer termic ce nu este deloc recomandat. Cel mai mare randament il au bocancii in care s-au combinat urmatoarele: talpa hibrida din PU si cauciuc, piele hidrofobizata ce nu absoarbe umiditatea astfel nu scade gradul de izolare, membrana impermeabila Gore-Tex sau din aceeasi categorie ce impiedica patrunderea apei in interior si totodata asigura eliminarea vaporilor de umidititate catre exterior, captuseala termoizolatoare, brant termoizolant.

   Modul de realizare si imbinare mecanica se poate face in conditii tehnologice avansate, de aceea nu fiecare producator are capacitatea si nici autorizatia de a fabrica astfel de incaltaminte, ceea ce asigura intr-o mare masura cumparatorul ca exista un control temeinic in procesul de productie.

   In urma colaborarii cu producatori de seama din Europa propunem clientilor din Romania cel putin 2 marci de produse de incredere ale caror produse pot fi vizualizate in magazinul online. Va sugeram 2 variante mai jos:

Heckel   https://www.topprotectie.ro/cumpara/bocanci-impermeabili-goretex-mx300-7732275

Pezzol   https://www.topprotectie.ro/cumpara/bocanci-iarna-goretex-viking-7732376

Cand alegeti modelul de incaltaminte tineti cont si de modul in care vor fi utilizati, terenul pe care veti activa preponderent si nevoia de flexibilitate sau rigiditate.

Pentru recomandari tehnice sau sugestii privind modelul potrivit puteti sa ne trimiteti email sau sa ne sunati.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari