Dexion: soluții de depozitare pentru fabrici, depozite, birouri, muzee, biblioteci și instituții medicale

Dexion face parte din Gonvarri Material Handling, pan-european (lider mondial) în furnizarea de produse și soluții de depozitare. Produsele Grupului sunt comercializate pe întreg teritoriul Europei sub bine-cunoscutele mărci Dexion, Constructor, Kasten, Stålteknik și Kredit.

Dexion a fost inițial fondat la Londra de Demetrius Comino, care a revoluționat rafturile reglabile și alte forme de rafturi și sisteme de depozitare de la sfârșitul anilor 1940.

De la rafturi pentru paleți la soluții de depozitare pentru birouri și arhive

Astăzi, produsele noastre variază de la rafturile inovatoare pentru paleți și tehnologia acestora la soluții de depozitare pentru birouri și arhive. În cadrul grupului, avem ani de experiență și de cercetare care contribuie la oferirea celor mai bune soluții în colaborare cu clienții noștri.

Vă oferim mai mult decât simple produse și vă putem furniza de asemenea un pachet complet de servicii care include:

- consultanță

- planificare și întreținere, indiferent dacă este vorba de amenajarea unui depozit sau centru de distribuție

- soluții de rafturi pentru industria de comerț cu amănuntul, pentru industria de producție și pentru industria de automobile

Dexion – mediu de lucru și depozitare de primă clasă

Am oferit suportul nostru unora dintre cele mai importante companii binecunoscute la nivel mondial dar și intreprinderilor mici si mijlocii, oferind clienților noștri acces la expertiză și la sprijin global. Indiferent dacă este vorba de amenajarea unui depozit sau centru de distribuție sau de soluții de rafturi pentru industria de comerț cu amănuntul, pentru industria de producție și industria de automobile.

Cu o cifră de afaceri de 200 de milioane de euro, peste 1200 de angajați și facilități de producție moderne situate strategic pe piețele cheie din Rusia, România, Finlanda, Suedia, Republica Cehă și Germania, suntem o forță de top în industria de depozitare.

Proiecte realizate

Reconfigurare depozit Preh România – Preh a colaborat cu Dexion o perioadă îndelungată, în privința soluțiilor de depozitare utilizate, iar acest parteneriat pe termen lung a stat la baza deciziei de a permite companiei Dexion să îmbunătățească capacitățile de depozitare în centrul interconectat de depozitare.

Soluții de organizare colete pentru Karl Heinz Dietrich (KHD) – Dexion a conceput o soluție pe baza sistemului de rafturi pre-galvanizate pentru depozitarea paleților cu culoar lat P90. Dexion este lider de piață în cazul acestui tip de rafturi de depozitare, care au fost încercate și testate în multe locații.

Soluții inovatoare aplicate pentru Augsburg International – Dexion a fost compania aleasă să se alieze cu Augsburg Internațional în acest proiect, datorită reputației internaționale, a vastei experiențe în domeniu, și a eficienței operaționale arătate de propunerea făcută de această companie pentru regândirea activităților de depozitare. Pe lângă sistemele standard de rafturi oferite de Dexion, caracteristica principală a acestui proiect a fost structura pe mai multe rânduri, cu podele suspendate, instalate în interiorul depozitului.

Consultă website-ul Dexion pentru mai multe detalii privind oferta de servicii a companiei

Planuri pentru perioada următoare?

Pentru anul viitor dorim să continuăm direcțiile generale de modernizare a producției, de aprofundare a sistemelor automatizate de depozitare pentru a deveni un jucător de referință pe această piață, de lansare a noi soluții mobile pentru rafturi ușoare și grele precum și dezvoltarea și lansarea a diferite alte noi produse și accesorii.

La nivel internațional dorim să deschidem o serie de noi birouri de vânzări în Europa și să ne extindem rețeaua de distribuție în Asia și America de Sud.

La nivel de interacționare cu clienții, intenționăm să extindem experiența noilor colegi din domeniul vânzărilor online în toate țările grupului pentru a oferi clienților o experiență de achiziție online deosebită.

De asemenea, dorim să continuăm interacțiunile directe cu clienții noștri și să le împărtășim noutățile prin evenimente publice și dedicate, acțiuni care s-au anulat în 2020.

Avem în plan pentru vară un eveniment plin de surprize pentru angajații, clienții și toti partenerii noștri care ne-au fost alături încă de la deschiderea companiei în Romania.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari