Senzori de detecție F-gas Floodline

Senzorii individuali de gaz frigorific digital Floodline ® pot fi calibrați pentru a detecta un singur gaz frigorific din întreaga gamă de gaze frigorifice utilizate comercial. Pot fi instalați mai mulți senzori pentru a monitoriza orice dimensiune a instalației. Sistemul efectuează măsurarea periodică a concentrației de gaz frigorific în spații închise. 
Aplicațiile tipice includ sălile fabricii, birourile, sălile de calculatoare, baza conductelor de refrigerare și zonele interioare cu aer condiționat.
Depășirea valorilor de concentrație prescrise produce o alarmă sonoră și vizibilă și o modificare a stării contactelor de ieșire. Senzorul de gaz folosește RS485 și contact fără tensiune pentru comunicarea ulterioară. Sunt disponibile carcase industriale și versiuni ATEX.
Sistemul Floodline ® se conformează cerințelor BREEAM POL 01 prin furnizarea unui sistem de detectare a scurgerilor de agent frigorific în mai multe puncte instalat permanent, folosind senzori de tip infraroșu, semiconductor sau electrochimic pentru a monitoriza continuu atmosfera din vecinătatea echipamentelor frigorifice.
Toți senzorii de gaz sunt calibrați într-un laborator de calibrare în conformitate cu ISO/IEC 17025.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari