Servicii de verificare a rafturilor

Prin serviciile noastre de inspecție și verificare, efectuate de ingineri experimentați, vă oferim o imagine cuprinzătoare asupra stării sistemelor dvs. de rafturi.

Raportarea detaliată, bazată pe observații riguroase vă permite să luați măsuri corective și să readuceți rafturile în starea de conformitate.

De ce să vă verificați rafturile?

Legislația în vigoare prevede că managementul companiei este responsabil pentru asigurarea unui loc de muncă sigur pentru angajați

Expunerea angajaților la pericole conduce la răspunderea angajatorului în caz de accident, de aceea este esențial ca sistemul dvs. de rafturi să își mențină integritatea deplină în timp.

Serviciile noastre de inspecție a rafturilor sunt detaliate și efectuate periodic de un inginer Baibia Kind și certifică că sistemele dvs. de rafturi sunt conforme cu standardele locale de proiectare și siguranță ale rafturilor.

Când vă inspectați rafturile?

 Sistem nou de depozitare

Fie că este vorba despre întregul dvs. depozit sau de o parte mai mică a structurii, o instalare nouă solicită o terță parte pentru a verifica dacă totul a fost asamblat în conformitate cu specificațiile tehnice și că sistemele de rafturi sunt gata să fie utilizate în siguranță.

 Siguranță corporativă

Când lansați un program de siguranță la nivelul întregii companii, doriți o verificare de bază efectuată pentru a evalua starea rafturilor într-un anumit moment și pentru a vă putea măsura progresul către un mediu de depozitare mai sigur.

 Reevaluare periodică

Prin efectuarea de inspecții periodice și analiza rapoartelor, obțineți un instrument extrem de util în măsurarea și evaluarea performantei utilizării și operării sistemului de rafturi.

 Reparare sau înlocuire

Dacă raftul deteriorat a fost reparat cu piese originale de la producătorul raftului sau cu un kit special de reparație a rafturilor, vă recomandăm să vă asigurați că raftul respectă în continuare specificațiile originale și își menține capacitatea de încărcare nominală.

 Reconfigurarea sistemului de depozitare

Ați schimbat aspectul sistemelor dvs. de rafturi sau ați schimbat înălțimea anumitor grinzi? O inspecție sau certificare este necesară înainte de a pune din nou în funcțiune sistemul!

 Prăbușirea rafturilor sau cutremurul

A existat un incident major în depozitul dvs.? Fie că a fost produsă de o eroare umană, cum ar fi un accident de stivuitor sau dintr-o cauză naturală, cum ar fi un cutremur, va trebui să vă asigurați că integritatea rafturilor dvs. nu a fost compromisă.

 Audit de reglementare

Înainte sau după un audit de reglementare sau corporativ, este posibil să aveți nevoie de un raport cuprinzător privind conformitatea sistemelor dvs. de rafturi pentru paleți sau de un document care certifică acest lucru. Un astfel de raport poate fi obținut imediat după o vizită a unui expert în domeniu.

 Achiziție nouă sau schimbarea a chiriașului

Dacă doriți să achiziționați sau să închiriați un depozit trebuie să cunoașteți starea actuală a rafturilor din depozit. Acest lucru ar trebui să permită evaluarea cheltuielilor necesare pentru a aduce raftul la conformitate, dacă este cazul.

 Optimizarea siguranței

Dacă aveți nevoie de informații despre cum să creșteți siguranța rafturilor și să optimizați performanța rafturilor în depozit, inginerii noștri au cunoștințele necesare pentru a vă oferi sfaturi de specialitate cu privire la modul de maximizare a operațiunilor și reducerea riscului unui accident.

 Documentație incompletă

Este necesar să aveți tot timpul informații actualizate legate de capacitățile de încărcare a rafturilor. Etichetele cu limitele de încărcare sau tabelele informative legate de încărcările maxime trebuie, de asemenea, să fie afișate în orice moment pe sau lângă sistemele de rafturi, pentru a informa lucrătorii din depozit cu privire la capacitatea lor nominală.\

Instalare rafturi?

De mai bine de 25 de ani, Baibia Kind este un nume de încredere în acest domeniu.

Pentru toate sistemele de depozitare oferim servicii de montaj, instalare sau relocare la cele mai înalte standarde, cu personal calificat.

De peste 25 de ani Baibia Kind

Furnizează soluții de mobilare pentru depozite, arhive, spații industriale și magazine.

Întotdeauna conștienți de cerințele pieței și de continua evoluție a tehnologiei, am încercat sa fim pregătiți pentru orice provocare, funcționalitatea și eficienta produselor noastre fiind de maximă importantă.

Principalul nostru partener este firma Otto Kind, producător german de rafturi pentru magazine și mobilier pentru spații industriale, cu o experiență de peste 1OO de ani ȋn acest domeniu.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari