Smart [3] Plus - soluția potrivită pentru orice spațiu cu înălțime redusă

Gama Smart [3] Plus oferă o varietate de corpuri de iluminat cu LED etanșe, realizate în întregime din policarbonat. Potrivite pentru instalare de la 2 la 9 metri înălțime, acestea sunt complet proiectate, dezvoltate și fabricate în Italia, fiind chiar si patentat GEWISS. Produsele au un design elegant care subliniază caracteristicile unice ale noii tehnologii LED, oferind un consum extrem de redus de energie, rezistență ridicată la impact și instalare simplă.

Tot în cadrul acestei game, noul produs Smart [3] Plus – Elliptical vine cu o nouă optică dezvoltată pentru a îmbunătăți performanțele tehnice de iluminat ale familiei Smart [3].

Este soluția potrivită și completă pentru iluminarea parcărilor, depozitelor și multe altele, garantând cele mai bune rezultate pentru înălțimi de instalare medii și joase și oferind o economie optimă de energie.

Avantajele exclusive ale Smart [3] Plus:

Modularitate:

Smart [3] Plus - este disponibil într-o versiune de sine stătătoare (stand alone) sau prin cablare (through-wiring version), pentru  o instalare rapidă și ușoară.

Conectivitate:

Smart [3] Plus este conceput pentru a comunica cu sistemele IoT, permițând monitorizarea consumului, setări de pornire/oprire, programare și teste de eficiență.

Optică dedicată:

Optica eliptică este soluția perfectă pentru iluminarea mediilor cu tavane joase, cum ar fi parcările subterane, unde este esențială distribuția uniformă a luminii pentru a evita zonele întunecate.

Eficiență:

Smart [3] - Eliptical este capabil de performanțe la un nivel ridicat, având o putere mare de lumeni (HLO) cu flux luminos în sus până la 8.200lm și eficiență la 143 lm/W. Pentru un sistem super eficient și rentabil.

În concluzie, Smart [3] Plus aduce un produs extrem de versatil și ușor de instalat, durabil și sigur. Produsele vin echipate cu un accesoriu care permite puncte de fixare variabile iar ghidajele aferente sunt integrate în proiectarea corpului de iluminat, permițând astfel instalarea și în sisteme preexistente, simplu și fără necesitatea de a modifica sistemul existent.

Așadar, Smart [3] Plus - este soluția potrivită pentru orice spațiu cu înălțime redusă.
Pentru mai multe detalii, accesați linkul: SMART [3] PLUS industrial Performance in Lighting UK. 

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari