Termoexpress deschide o nouă fabrică de tâmplărie PVC în Cluj

Termoexpress, companie producătoare de tâmplărie termoizolantă, anunță deschiderea unei noi unități de producție în judetul Cluj, comuna FLoresti, în urma unei investiții de peste400.000 euro.

Noua unitate de producție completează portofoliul companiei cu ferestre și usi din PVC, având o capacitate maximă de 3500 ferestre PVC/lună. Tehnologia modernă automatizată și personalul calificat, sunt garantia livrării către parteneri a unor produse de tâmplărie PVC de o înaltă calitate și eficiență.

“Prin noua fabrică dorim să asigurăm produse calitative la preț de producător atât constructorilor cât și beneficiarilor finali, într-un timp cât mai scurt. Fluxurile de producție și echipele Termoexpress sunt pregătite însă să ofere și produse în sistem private label partenerilor noștri externi.” precizează Ovidiu Tomoiagă, Director General Termoexpress.

În acest moment portofoliul companiei cuprinde: ferestre, uși, culisante și sisteme de umbrire din aluminiu, PVC, lemn sau mixte, uși de garaj, diverse profile și accesorii. Calitatea acestoraeste confirmată de prezența pe piețele exigente din Franța, Italia, Irlanda de mai bine de 15 ani unde exportăm peste 70% din volumul total de produse.

“Calitatea produselor, satisfacția clienților și a beneficiarilor finali e foarte importanță pentru noi. De aceea, lucrăm cu liderii mondiali în domeniu pe parte de tâmplarie- Rehau si Aluplast pe parte de PVC, respectiv Cortizo si Reynaers pe parte de aluminiu. De asemenea, asigurăm consultanță tehnică și servicii de proiectare dacă este necesar.”adaugă Ovidiu Tomoiagă, Director General Termoexpress.

Produsele Termoexpress se adresează cu precădere constructorilor, dealerilor și firmelor de montaj, dar pot beneficia de ele si beneficiarii finali prin achiziție directă. Mai multe detalii despre companie și produse se regasesc aici:https://termoexpress.com

Despre Termoexpress

Termoexpress este un producător strategic care oferă soluții personalizate de tâmplărie termoizolantă și sisteme de umbrire de înaltă calitate, performante și estetice companiilor de construcții din Europa.

Prin cele două unități de producție situate in județul Cluj Termoexpress oferă ferestre, uși, culisante și sisteme de umbrire din aluminiu, PVC, lemn sau mixte, uși de garaj, diverse profile și accesorii. Calitatea produselor Termoexpress este confirmată de prezența pe piețele exigente din Franța, Italia, Irlanda de mai bine de 15 ani și de peste 3000 de clienți mulțumiți.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari