VELUX Commercial: Soluții de lumină naturală concepute pentru spațiile de retail

Magazinele fizice care concurează cu cumpărăturile online trebuie să maximizeze experiența clienților. Spațiile comerciale cu iluminat natural le oferă clienților o experiență de cumpărături completă; lumina naturală creează, de asemenea, un mediu plăcut pentru angajați. Lumina naturală creează un spațiu confortabil care te invită să petreci timp în interior. Soluțiile de luminatoare pentru acoperiș pot fi rentabile și au potențialul de a reduce consumul de energie artificială. În același timp, luminatoarele fac parte din conceptul de ventilație și protecție împotriva incendiilor, asigurând aer proaspăt și evacuarea căldurii și a fumului în caz de incendiu.

Beneficiile luminii naturale în spațiul tău de retail

Cerințele privind lumina naturală și ventilația pot varia în funcție de dimensiunea și tipul spațiului dvs. de vânzare.. Dar beneficiile sunt universale. Acolo unde ferestrele nu sunt posibile, lumina naturală poate intra prin acoperiș sau se poate utiliza doar lumină artificială. Studiile au arătat că lumina naturală îmbunătățește starea de spirit, moralul, reduce oboseala și crește productivitatea. Expunerea intensă la lumina naturală ajută, de asemenea, cumpărătorii să se simtă vigilenți și implicați.

Acoperiș industrial cu sisteme de lumină naturală integrate intr-un showroom Mercedes
Acoperiș industrial cu sisteme de lumină naturală integrate intr-un showroom Mercedes

VELUX Commercial oferă o gamă completă de soluții de iluminare naturală pentru spații comerciale de toate tipurile. În acest showroom Mercedes-Benz a fost realizată o renovare a luminatoarelor. Păstrarea caracterului acoperișului din șindrilă și a arhitecturii industriale oferă locației Auto-Center un aspect unic și modern. Pentru a păstra construcția originală a acoperișului și pentru a evita adăugarea unei consolidări excesive, compania de construcții acăutat un sistem de luminator ușor și a găsit soluția ideală în gama de produse VELUXCommercial.

Luminatoarele continue VELUX Commercial creează lumină naturală fără strălucire și umbre, asigurând astfel iluminarea omogenă a showroom-ului Kenny's Auto Centre.
Luminatoarele continue VELUX Commercial creează lumină naturală fără strălucire și umbre, asigurând astfel iluminarea omogenă a showroom-ului Kenny's Auto Centre.

Soluțiile de luminatoare de la VELUX Commercial oferă o flexibilitate completă pentru lumina naturală și ventilație de confort, evacuare a fumului și căldurii (SHEV), precum și acces în scopul întreținerii. Gama noastră largă de sisteme oferă soluții, atat constructiile noi cat și renovari, pentru fiecare tip de clădire comercială.

Oferim expertiza, cunoștințele, inovația și sprijinul continuu de la selecția produselor și consiliere tehnică la servicii de montaj și suport post-vânzare. 

Pentru a afla mai multe despre cum îți putem sprijini proiectul, contactează-ne.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari