Alegerea profesionistilor pentru lucrari durabile - tencuielile DEKO Professional

DEKO Professional are in portofoliul sau o gama varianta de tencuieli ce raspund tuturor cerintelor: de la tencuieli de soclu, la tencuieli decorative pentru uz rezidential, pentru monumente istorice, toate acestea pe diferite paliere de pret.

DEKO T8600 este o tencuiala decorativa dedicata zonelor de soclu ale fatadelor, stalpilor si balcoanelor, chenarele usilor si ferestrelor sau ale altor zone de contrast. Aceasta tencuiala contine pietre de cuart, pentru un efect mozaicat în diverse combinatii de culori.    

DEKO T8300 este o tencuiala decorativa polimerica, cu silicon si fibre, rezistenta la fisuri, cu un raport foarte bun pret-calitate. Se aplica usor si are lucrabilitate buna. Polimerii flexibili ofera acestei tencuieli o elasticitate ridicata care impiedica aparitia fisurilor fine.

DEKO T8500 este o tencuiala preimum, siliconica, cu elasticitate ridicata si rezistenta foarte buna la factorii de mediu externi. Tencuiala DEKO T8500 respinge apa si isi pastreaza foarte bine culoarea în timp.    

Pentru decorarea si restaurarea cladirilor istorice este recomandata tencuiala silicatica DEKO T8400. Folosita in sistem certificat cu vata bazaltica, aceasta tencuială decorativa ofera rezistenta la foc si formeaza un strat protector rezistent la ciuperci, mucegai si bacterii.

Pentru cei care doresc o tencuiala super-premium, exista doua variante: DEKO T8700 tencuiala nano cu poliuretan si DEKO T8800 tencuiala super-siliconica.

DEKO T8700 este o tencuiala pe baza de nanodispersie, cu un continut ridicat de poliuretan, ce are proprietatea speciala de autocuratare.    

DEKO T8800 este o tencuiala super-siliconica cu  doua tipuri de silicon in continut,  care ii ofera o elasticitate foarte ridicata, si, prin urmare, o rezistenta excelenta la factorii de mediu externi. De asemenea, tencuiala respinge eficient apa, pastrandu-si foarte bine culoarea în timp, inclusiv nuantele foarte intense si contine biocizi.


Tencuielile DEKO Professional sunt disponibile in diferite granulatii, de la bob de orez la structura tip scoarta de copac: F20, F30, R15, R25, in sute de nuante RAL, de la pastel, la nuante foarte intense.

Pentru mai multe detalii, accesati www.policolor.ro

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari