SPOR silicon, vopsea ultra-lavabila pentru exterior si interior de la Policolor

Vopsea ultra – rezistenta la UV, intemperii si umiditate

Policolor SA, unul dintre cei mai mari producatori de vopsele lavabile, tencuieli decorative, emailuri si pardoseli din Romania, ofera pe pietele din Romania si Bulgaria o gama variata de vopsele lavabile si tencuieli pentru uz casnic si profesional.

SPOR Silicon este o vopsea ultra – lavabila cu silicon, pentru exterior si interior, care lasa peretele sa respire, dar nu permite apei sa patrunda prin pelicula de vopsea.

Datorita continutul de silicon, vopseaua are avantaje deosebite, care o fac perfecta atat pentru exterior, pentru fatadele cladirilor, cat si pentru decorari si renovari interioare.

SPOR Silicon este ultra-rezistenta la razele UV, intemperii si umiditate, pastrandu-si culoarea in timp. Vopseaua se coloreaza in mii de culori pastel cu sistemul de colorare Policolor ArtCOLOR. De asemenea, este ultra-lavabila, astfel ca poate fi spalata cu furtunul cu apa.

Vopseua SPOR silicon are o putere de acoperire foarte buna, de pana la 12 mp/L/ strat si se poate aplica atat folosind pensula si rola, dar si prin pulverizare airless.

SPOR silicon se comercializeaza in marile retele de bricolaj, dar si in magazinele traditionale si se gaseste in ambalaje ce se pliaza pe toate nevoile: 4L, 8.5L, 15L, 25L.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari