Asistență end-to-end pentru soluțiile bazate pe lumină naturală în clădirile comerciale

Bucură-te de lumină naturală din plin, servicii grozave și expertiză amănunțită din partea VELUX Commercial

Suntem dedicați să îți oferim o asistență cuprinzătoare pe baza expertizei noastre extinse ca furnizor de servicii. Persoanele implicate într-un anumit proiect au așteptări diferite în ceea ce privește soluțiile de produse și este important ca toate aceste așteptări să fie îndeplinite. VELUX Commercial este compania care îți oferă tot ce ai nevoie într-un singur loc și care asigură asistență pentru constructori, proiectanți, dezvoltatori de proiecte și montatori.

Viziunea ta devine realitate. Soluții end-to-end pentru ferestrele de acoperiș din clădirile industriale, publice și comerciale, dar și asistență pentru toate aspectele, de la recomandări de planificare, montare și întreținere la asistență după vânzare. Pe lângă faptul că oferă lumină naturală prin intermediul cupolelor și luminatoarelor continue, luminatoarele joacă un rol important și în ceea ce privește eficiența energetică a construcțiilor, prin optimizarea climatului interior, dar și în ceea ce privește ventilația și măsurile de protecție solară. Ba mai mult, luminatoarele de acoperiș pot fi folosite și pentru ventilație sau ca sistem de evacuare naturală a fumului și a căldurii (SHEV), un element important de protecție și siguranță împotriva incendiilor. Sistemele de ventilație de confort și sistemele SHEV pot fi configurate pentru a se deschide și închide automat în momentul în care condițiile din interior se schimbă.

Integrate în sistemele de administrare a clădirilor, sistemele de lumină naturală sporesc confortul din interior, reducând totodată riscurile la care sunt expuși utilizatorii sau clădirea în caz de incendiu. VELUX Commercial oferă recomandări și asistență la fața locului pentru planificare și implementare.

Servicii complete de service pentru actualizarea sistemului de evacuare a fumului și a căldurii la Karlsruhe Trade Fair Centre

După 20 de ani în care și-au făcut datoria cu loialitate, sistemele de evacuare a fumului și a căldurii din sălile 3 și 4 de la Karlsruhe Trade Fair Centre nu mai întruneau standardele și trebuiau actualizate, din cauza îngrijorărilor legate de mediu și de siguranță. Pe măsură ce costurile de reparație creșteau, centrul (în calitate de client) și proiectanții de la firma de consultanță privind securitatea Concepture au decis să înlocuiască sistemul existent. S-au înlocuit în total 352 de cupole pe acoperișul celor două săli și s-au instalat sisteme electrice SHEV de 230 de volți de la VELUX Commercial. Karlsruhe Trade Fair Centre găzduiește anual peste 300 de evenimente la care vin aproximativ 800.000 de vizitatori. Întreținerea constantă a sistemelor de evacuare a fumului și a căldurii joacă un rol esențial în ceea ce privește siguranța locației, așa că, în urmă cu 10 ani, s-a încheiat un contract de întreținere cu VELUX Commercial. „Aveam nevoie de un partener fiabil, deoarece trebuie să coordonăm perioadele în care desfășurăm activități de construcție cu operațiunile comerciale ale centrului. Suntem foarte mulțumiți de echipa VELUX Commercial”, spune Stefan Rimpf, Șeful Departamentului de tehnologie și infrastructură de la Karlsruhe Trade Fair Centre. Designul pre-fabricat al sistemului de evacuare a fumului și a căldurii reprezintă un alt bonus. Suporturile sunt furnizate gata de montare, cu o șină de conectare menită să permită montatorului să conecteze rama de etanșare cu un singur pas. Cele trei roluri îndeplinite de compania VELUX Commercial, de fabricare, montare și întreținere, reprezintă un beneficiu major, deoarece toate serviciile necesare sunt furnizate de o singură sursă.

VELUX Commercial oferă asistență end-to-end, de la planificare și specificații tehnice la retușurile de după finalizarea proiectului. Serviciile noastre includ consiliere tehnică, specificații de proiectare, asamblare și întreținere.

Mai multe detalii aici!

Unul dintre proiectele noastre majore, la Karlsruhe Trade Fair Centre: pe lângă înlocuirea sistemelor SHEV, echipa VELUX Commercial are și un contract de întreținere pe termen lung cu centrul.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari