Clapetele de acționare Geberit – cărți de vizită elegante pentru stilul băii

Amenajarea băii este o provocare în decorarea unui apartament modern, atât din punct de vedere al designului, cât și al funcțiilor inovatoare. Vrem ca ambientul băii sa reprezinte clienții, să creeze o stare de bucurie și confort pe termen lung, dar și să încorporeze funcții tehnologice moderne.

Geberit asigură funcții discrete și de încredere, confort suprem și durabilitate, toate din spatele peretului. Ceea ce rămâne vizibil este interfața cu tehnologia: clapeta de acționare a rezervorului încastrat.

Împreună cu butoanele de acționare, vasul ceramic pentru WC și suprafețele finisate ale peretului și pardoselii, clapeta de acționare reprezintă o componentă importantă a designului camerei de baie.

Fie că este vorba de doua volume de spălare sau de spălare start/stop, cu operare manuală sau cu acționare de tip touchless, prin senzori cu infrarosu, cu design minimalist sau personalizate, seria de clapete Geberit îndeplinește orice dorință, combinând eleganța vizibilă cu funcțiile inovatoare.

Puteți crea o baie unică, cu un design care sa reprezinte clienții, alegând stilul, culoarea si funcția dorită de aceștia din showroom-ul virtual: https://clapetedeactionare.geberit.ro/

Pentru mai multe detalii si comenzi, ne puteti contacta la adresa info.ro@geberit.ro.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari