CRAF T II – prima generație de corpuri de iluminat industrial Zumtobel tip platformă

CRAF T II – prima generație de corpuri de iluminat industrial  Zumtobel tip platformă. Este un sistem personalizat, nu o soluție independentă fixă, cu performanță maximă, perfect adaptată oricăror cerințe si operațiuni.

Rezistent și inteligent. Noua generație de corpuri de iluminat CRAFT II aduce soluții avansate pentru economisirea energiei. Acestea pot fi controlate prin senzori de prezență și lumină naturală, fiind ideale atât pentru clădiri noi, cât și pentru proiecte de renovare. Corpurile de iluminat și senzorii pot fi integrate, grupate și gestionate fără fir, iar conectivitatea IoT poate fi activată prin instalarea modulelor necesare direct în corpul de iluminat.

CRAFT II performance – robust si ușor. Este un produs sustenabil dar și puternic în acțiune: cu o carcasă ușoară dar robustă, din oțel, “Made in Germany”, într-un proces de producție cu zero emisii de carbon, CRAFT II performance este un corp de iluminat industrial de înaltă eficiență, extrem de versatil datorită celor 6 curbe diferite de distribuție a luminii.

 CRAFT II plus – putere de neegalat!

Scut protector turnat dintr-o singură matriță: CRAFT II plus este creat prin procesul de turnare sub presiune a aluminiului. Acest corp de iluminat se distinge prinrezistență impresionantă și management termic revoluționar – chiar și la temperaturi ambiantale extreme (- 40 °C to +70 °C) și a stresului mecanic sau chimic ridicat.

CRAFT II plus înglobează două principii fundamentale ale fizicii – efectul Venturi și efectul Coandă – pentru a crea un sistem inovator de auto-răcire și auto-curățare.

Acest design oferă o performanță superioară față de modelul anterior, fiind capabil să  funcționeze la temperaturi ambientale de până la 70°C pe toată durata sa de viață, estimată la aproximativ 100.000 de ore.

Acest lucru este posibil datorită unui echilibru precis între presiunea,  viteza, și temperatura aerului, toate integrate într-o carcasă robustă din aluminiu, cunoscută pentru conductivitatea sa termică excelentă. Designul permite o răcire eficientă, conferindu-i corpului de iluminat o durabilitate excepțională în medii extreme.

Auto-curățare și răcire prin Efectul Coandă, principiu de aerodinamică, folosit în industria aviației și aplicat la CRAFT II plus: o diferență de presiune împinge fluxul de aer pe suprafața curbată a corpului de iluminat si răcește eficient plăcile LED, în mod special. În același timp, fluxul de aer îndepărtează praful acumulat zilnic de pe suprafața corpului de iluminat.

Răcire eficientă datorită Efectului Venturi: duzele special proiectate în corpul de luminat CRAFT II plus generează presiune negativă, asigurând astfel circulația aerului cu viteză mare între driver-ele și plăcile LED. Așa-numitul efect Venturi răcește foarte eficient corpul de iluminat CRAFT II plus și permite funcționarea acestuia chiar și la temperaturi ambientale extrem de ridicate.

Cu multiple aplicații – de la industrie grea și agricultură, la piscine și săli de sport – CRAFT II plus își demonstrează superioritatea oriunde sunt necesare rezistență la solicitări chimice și mecanice extreme.

Putere fără egal! Scut protector turnat dintr-o singură piesă: CRAFT II plus este realizat printr-un proces de turnare sub presiune a aluminiului, oferindu-i o durabilitate excepțională și un management termic inovator – funcționând optim chiar și la temperaturi extreme (de la -40 °C până la +70 °C) și în condiții de stres mecanic sau chimic ridicat.

Corpul de iluminat CRAFT II plus este deosebit de rezistent la impact, datorită unui capac din poliamidă ranforsată cu fibră de sticlă pentru componentele electronice și datorită difuzoarelor rezistente la solicitări chimice și mecanice.

Alte articole de la acest producator:

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari