LAPP Romania sărbătorește 10 ani!

Grupul german LAPP, unul dintre principalii furnizori internaționali de cabluri și soluții integrate pentru tehnologia de conectare, sărbătorește primii 10 ani în România.

Pentru noi, această perioadă reprezintă baza stabilirii unui parteneriat solid între nevoile industriei din România și produsele și serviciile LAPP. În egală măsură, ne pregătește pentru următorul nivel de performanță pe care-l construim împreună cu clienții și angajații noștri, fără de care nu am fi aici!

Mulțumim încă o dată tuturor celor care au contribuit la acești primi 10 ani și, bineînțeles, celor care optează, în continuare, pentru calitate.

Pentru că LAPP înseamnă mai mult decât cabluri! Înseamnă implicare în găsirea soluției optime pentru orice provocare!

De la cabluri de forță și comandă, transfer de date, fibră optică și conectică industrială, până la cele mai pretențioase soluții de sigilare și etichetare, LAPP garantează calitatea și conformitatea produselor sale pentru orice segment industrial. Vă așteptăm pe  www.lapp.ro  cu mai multe informații tehnice legate de soluțiile noastre și pe https://shop.lapp.ro/ pentru a comanda produsele cu transport gratuit, toată luna februarie!

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari