DEKO T8300 si DEKO T8500, tencuieli DEKOrative profesionale de la Policolor

Tencuieli decorative cu polimeri elastici si fibre celulozice sau cu un continut ridicat de silicon

Policolor SA, unul dintre cei mai mari producatori de vopsele lavabile, tencuieli decorative si emailuri din Romania, ofera pe pietele din Romania si Bulgaria doua tencuieli decorative de inalta calitate: DEKO T8300 tencuiala polimerica si DEKO T8500 tencuiala siliconica.

DEKO T 8300 este o tencuiala decorativa cu polimeri elastici si fibre celulozice, ingrediente care o fac foarte rezistenta la fisuri. Polimerii flexibili ofera acestei tencuiali o elasticitate ridicata, impiedicand astfel aparitia fisurilor fine.

Pentru o usurinta in cumparare, exista si varianta de tencuiala DEKO T8300 granulatie R15 in 6 culori ready mix: Amaretto, Brandy, Cigar Smoke, Coffee Time, Limoncello, Red wine.

DEKO T8500 are ca ingredient de baza un continut ridicat de silicon, ceea ce o face sa respinga apa si sa poata fi curatata cu usurinta sub jet de apa cu presiune si sa reziste la impact.

Ambele tencuieli prezentate se aplica si se structureaza usor, rezista la intemperii si raze UV si formeaza un strat protector rezistent la ciuperci, mucegaiuri si bacterii.

Tencuielile DEKO T8300 si DEKO T8500 sunt disponibile in diferite granulatii, de la bob de orez la structura scoarta de copac: F20, F30, R15, R25, si in sute de nuante, de la pastel la nuante foarte intense.

Tencuielile DEKO T8300 si DEKO T8500 se adreseaza atat firmelor de constructii  cat si celor care construiesc in regie proprie, acestea putand fi achizitionate direct de la producator, de la distribuitori sau din marile retele de magazine de bricolaj.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari