Silvyn, universul tuburilor de protecție

Tuburile de protecție sunt elemente neelectrice destinate protejării cablurilor împotriva agresiunilor externe care pot fi de natură mecanică, chimică, termică sau radiații ionizante (de exemplu, ultraviolete). Necesitatea tuburilor de protecție apare atunci când utilizăm un cablu cu performanțe normale pe care dorim să-l protejăm doar în zona expusă agresiunii sau intensitatea agresiunii este prea mare pentru a putea fi suportată de un cablu (de exemplu, zonele în care particule metalice incandescente sunt împroșcate peste cablu.

Deoarece LAPP este focusat pe mediul industrial care este foarte solicitant, produsele oferite au cele mai ridicate performanțe și garantează integritatea instalațiilor electrice, dacă sunt corect selectate. Cu toate acestea și pentru mediul rezidențial sau office, există produse care pot fi utilizate atunci când apare, de exemplu necesitatea protejării cablurilor ulterior montării acestora. Iată câteva exemple aici.

Foarte importantă în realizarea unui sistem de protecție corect este utilizarea pieselor de blocare corespunzătoare tubului selectat. De aceea, de un real folos este motorul de selecție pentru tuburile de protecție prezent pe site-ul LAPP, în limba română:

De menționat faptul că piesele de blocare pot avea mai multe funcții, respectiv să permită sigilarea cablului, ca în cazul unei presetupe sau să asigure suplimentar și punerea la masă a ecranului cablului.

Produsele din portofoliul LAPP sunt recunoscute pentru calitatea și fiabilitatea lor. Această garanție împreună cu suportul tehnic oferit de către specialiști confirmă faptul că LAPP este un partener de încredere pentru proiectul dumneavoastră.

Tuburile de protecție produse de LAPP pot proteja cablurile indiferent de agresiunea prezenta în mediu. De exemplu, în zonele în care apar gradienți termici ridicați, tuburile SILVYN HYPROJACKET pot proteja, pe termen scurt, inclusiv la deversarea accidentală a oțelului topit.

Un alt segment foarte restrictiv, din punct de vedere al legislației în vigoare, este industria alimentară. Tuburile de protecție utilizate aici trebuie să fie conforme cu impunerile sanitare europene. LAPP oferă soluții pentru cele mai dure condiții. Iată aici una dintre propunerile noastre.

Accesați www.lapp.ro  pentru detalii legate de serviciile și soluțiile noastre.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari