Nou de la SET: Panou riflaj acustic

Cu toții știm că riflajele decorative reprezintă un element premium și elegant. Dar oare au vreo funcție în plus față de aspectul estetic? Ei bine, acum au!

La SET, am elaborat noile panouri acustice care nu doar că arată impecabil, ci oferă și funcționalitate de neegalat! Și încă un plus: sunt 100% sustenabile! Mai jos îți vom prezenta caracteristicile principale ale acestor panouri.

Estetică naturală

Panourile acustice sunt disponibile în 10 nuanțe de lemn cu aspect natural, astfel încât se vor potrivi perfect în stilul și designul oricărei încăperi. Fie că preferi stilul modern, minimalist sau rustic, aceste panouri vor adăuga un strop de frumusețe naturală și un look elegant camerelor în care sunt instalate. Fiecare cutie de panouri cu riflaje acustice conține 4 panouri cu grosimea de 20 mm, lungimea de 2600 mm și lățimea de 134 mm, acoperind o suprafață de 1,04 mp per panou.

Funcționalitate

Pe lângă faptul că arată superb, panourile acustice servesc un scop extrem de important, mai ales în cazul apartamentelor: absorbția sunetului. Panourile împrăștie eficient reflecțiile de frecvență medie și înaltă, reducând zgomotul și ecourile fără a atenua excesiv sunetul.

Sustenabilitate

La SET, luăm măsuri considerabile pentru protecția mediului înconjurător și utilizăm materiale sustenabile în producție. Barele din MDF ale panourilor sunt fabricate 100% din material natural, iar pâsla pe care sunt fixate barele este produsă din sticle de plastic reciclate. Astfel, utilizând aceste panouri, poți spune cu încredere că ai făcut doi pași importanți pentru protecția mediului și reducerea amprentei ecologice a casei tale.

Ușurință de instalare

Nu trebuie să fii meșter pentru a putea instala panourile acustice. Este suficient să ai abilități minime de construcție pentru a le monta și a transforma orice încăpere într-un sanctuar care nu doar arată impecabil, ci îți oferă și liniștea și libertatea pe care o meriți.

Cu noile panouri riflaj acustic de la SET, poți avea estetica și funcționalitatea de care ai nevoie, toate într-un produs sustenabil și ușor de instalat. Alege să îmbunătățești designul și acustica locuinței tale cu o soluție inovatoare și responsabilă!

Caută produsele SET în magazine de bricolaj!

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari