Personal Branding pentru antreprenori creativi? Yes, please!

Ajunse la a 10a ediție și ultima întâlnire din 2022 din seria întâlnirilor lunare dedicate business-urilor creative inițiată de Armina Popeanu – a Business of Creativity are loc marți, 13 decembrie, la NOD cu o conversație despre promovare și personal branding cu Ioana Dodan – arhitect de brand personal, Ralu Dofin – arhitect specializat în interior și Matius Ichim – arhitect și antreprenor.

Dacă ești arhitect, designer, antreprenor creativ sau freelancer sau te bate gândul să o iei pe calea antreprenoriatului – atunci întâlnirile de business creativ și networking sunt pentru tine!

Tema întâlnirii ce încheie sezonul din 2022 este Personal Branding pentru Arhitecți și Designeri. Cum fac asta eficient? Dezbatem cea mai bună practică de a ne face cunoscuți și descoperim poveștile de antreprenoriat creativ ale invitațiilor:

·       Ioana Dodan, arhitect de brand personal @The Fab Squad

·       Raluca Dofin, arhitect și beauty creator @DOF Interiors

·       Matius Ichim, arhitect și cofondator @Matius Studio

Mai mult, dacă ai un business într-un domeniu creativ, fie că este în arhitectură, design, ceramică, grafică sau ești artist și ai un business, ești freelancer sau vrei să o apuci pe calea antreprenoriatului atunci vei găsi comunitatea care să te înțeleagă – a Business of Creativity. În fiecare lună vei afla în întâlnirile noastre de la arhitecții sau specialiștii invitați despre subiecte de interes în activitatea profesională zilnică, fie că sunt teme de promovare, marketing, personal branding, organizare, strategie sau tehnici financiare.

Ce facem la întâlnirile lunare? Facem networking și abordăm cu sinceritate teme tabu de antreprenoriat de pe care ne lovim în fiecare zi. Personal, am simțit să aparțin unei comunități în care să găsesc oameni care se confruntă cu aceleași situații în activitatea lor profesională, aceleași provocări ca și mine. Dar mai mult, care împărtășesc același mod de gândire, pe care nu l-am regăsit în alte comunități – componenta gândirii creative. Așa a luat naștere acest spațiu al – a Business of Architecture, Design and Creativity Society, încă din 2021, a precizat Armina Popeanu, arhitect și doctorand în Business de Arhitectură, fondatorul platformei Antreprenoriat Creativ.

Cum arată întâlnirile lunare în cifre? +100 de antreprenori creativi participanți deschiși și curioși, +2h de conversații pe teme de business și +1h de networking, 2 sau 3 speakeri – specialiști în domeniul lor care împărtășesc din experiența lor, +100 de întrebări și provocări în formularul de înscriere, +3 parteneri strategici.

Participarea este gratuită, datorită partenerilor ZOISS, NOD și CESAROM însă este nevoie să completezi un formular pentru a te înscrie. Mai multe detalii aici: www.antreprenoriatcreativ.ro

Întâlnirile acestui sezon se desfășoară lunar, în perioada octombrie – decembrie, în fiecare a doua marți din lună, de la ora 18:30 la Biblioteca MATER, pe Splaiul Unirii 160, București.

Despre platforma ANTREPRENORIAT CREATIV Singurele întâlniri de antreprenoriat creativ, de arhitectură și design care au loc în prezent în România au fost inițiate de Armina Popeanu, arhitect și fondatorul platformei educaționale ANTREPRENORIAT CREATIV.

Platforma integrată de educație antreprenorială în domenii creative – își propune să ofere informații, suport, să contribuie cu programe și să faciliteze oportunități arhitecților, designerilor și altor antreprenori din industriile creative, care au nevoie de acces la o educație antreprenorială non-formală.

Armina Popeanu – arhitect și fondator ANTREPRENORIAT CREATIV, antreprenor cu peste 8ani de experiență, a fondat brandul premium de genți și pantofi Lyria – Povestea ta Pictată, studio-ul de arhitectură AArchitects și studiază antreprenoriatul în business-ul de arhitectură printr-un doctorat la Universitatea de Urbanism și Arhitectură Ion Mincu, în urma căruia își propune să creeze un model de business pentru arhitecți. Este, de asemenea mentor, pentru business-urile creative și crede că educația este motorul progresului, motiv pentru care sprijină cauze ce au în comun această viziune.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari