Soluția pentru spațiile de predare - sălile de clasă modulare de la Algeco

Cu o prezență de aproape 15 ani pe piața autohtonă, Algeco România este parte a companiei Modulaire Group, lider european și asiatic în furnizarea spațiilor modulare pentru cumpărare sau închiriere. Fie că aveți nevoie de o soluție temporară sau permanentă, cu Algeco puteți crea spații ideale de învățare într-un timp scurt - confortabile, adaptabile și conectate la internet.

Educația este unul dintre principalele sectoare în care Algeco oferă soluții eficiente la problemele de spațiu. Sălile noastre de clasă prefabricate pot satisface această nevoie în cel mai scurt timp, întrucât avem nevoie doar de câteva săptămâni pentru întregul proces: de la fabricarea sălilor de clasă comandate de client, până la montarea acestora în locul convenit.

Oferim clienților noștri alternativa sălilor de clasă modulare pentru utilizare temporară, pe termen lung sau permanent. Caracteristicile sălilor de clasă prefabricate facilitează anexarea de noi spații potrivite pentru predare în care confortul și siguranța sunt garantate, toate materialele folosite respectând cele mai stricte cerințe în materie de calitate și durabilitate.

Aceste săli de clasă sunt concepute pentru a se adapta ușor nevoilor de schimbare ale fiecărui proiect, permițând adăugarea sau modificarea modulelor, cu scopul de a satisface o cerere mai mare de elevi, sau de a rezolva nevoia de noi spații de studiu pentru utilizare temporară.

Sălile de clasă prefabricate Algeco sunt spații de uz comun, destinate procesului de predare. Facilitățile noastre sunt dotate cu tot ce este necesar pentru a găzdui atât spații de studiu, cât și spații de joacă. Destinația acestor soluții modulare este variată, de la grădinițe și creșe până la săli de clasă și săli de sport, săli de calculatoare sau de limbi străine, spații de depozitare și alte spații temporare destinate unităților de învățământ.

Soluții la cheie pentru startul imediat al cursurilor

Datorită soluției integrale pe care o oferim prin serviciul 360°, vă punem la dispoziție gama de mobilier și echipamente necesare pentru a începe cursurile imediat după instalarea centrului,  fără implicarea unor furnizori externi.

De asemenea, putem personaliza orice proiect prin adaptarea produselor la nevoile dumneavoastră, oferind confortul fizic și psihic necesar pentru a efectua toate tipurile de activități educaționale și de formare, bucurându-vă astfel de un pachet complet, care să aducă un plus de valoare instituției.

La toate acestea, se adaugă siguranța, rapiditatea și calitatea serviciilor noastre. Folosim materiale de calitate superioară şi utilizăm cele mai avansate tehnici de instalare existente pe piață, pentru a garanta cel mai bun rezultat.

Preluarea la cheie a soluțiilor Algeco înseamnă ca dumneavoastră să puteți preda în sălile de clasă modulare începând de a doua zi.

Prioritatea Algeco: siguranța elevilor și a cadrelor didactice

În noile condiții impuse de pandemia de COVID-19, noțiuni precum siguranța, confortul și ergonomia au fost regândite, astfel încât orice spațiu închis să fie adaptat cerințelor de distanțare și protecție între indivizi.

Din această perspectivă, Algeco oferă o gamǎ variatǎ de soluții specifice: mâner pentru deschidere fǎrǎ atingere, panou separator din plexiglas, dispenser pentru dezinfectare etc. Pentru a identifica toate aceste necesități, echipa noastră vă oferă consultanța aferentă.

Avantajele spațiilor modulare dedicate educației

Soluțiile modulare de la Algeco au o serie de avantaje, dintre care trebuie menționate următoarele:

-        sălile de clasă sunt disponibile în diferite dimensiuni, cu o gamă extinsă de echipament pentru un mediu optim de învățare și o tehnologie inovatoare de comunicare;

-        sistemele de coridoare asigură o legătură simplă între sălile de clasă, vestiare (cu dulapuri), cantină (cu amenajările necesare) și spațiile sanitare (cu toalete mixte, separate pentru profesori și elevi);

-        spațiile pot fi reduse sau extinse în funcție de nevoile de schimbare;

-        opțiunea de vânzare sau de închiriere a modulelor permite optimizări ale spațiului în timpul utilizării;

-        flexibilitatea sălilor face posibilă satisfacerea oricărei cerințe, de la școli temporare ori de dimensiuni reduse, la școli ample cu peste 900 de elevi;

-        este posibilă ridicarea unor grădinițe cu identitate vizuală corporatistă, într-un timp record și în proximitatea companiei respective, pentru a spori confortul copiilor și al părinților.

Viitorul sunt copiii, dar și mediul în care aceștia vor trăi

În ceea ce privește ecologia, clădirile noastre modulare poartă marca Eco-Future, care garantează angajamentul nostru de a economisi energie și de a proteja mediul. Spațiile noastre modulare sunt ridicate la nivelul solului, respectând astfel clienții și planeta noastră. Este vorba de a fi responsabili față de viitor, iar acest deziderat ne implică pe toți.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari