CURĂȚARE RAPIDĂ ȘI PROTECȚIE COMPLETĂ A INSTALAȚIEI TERMICE CU DOCTOR CLEANEX® PLUS

DOCTOR CLEANEX® PLUS este un pachet superconcentrat de curățare și protecție instalații de incalzire cu calorifere care facilitează executarea operațiunilor în sistemele termice într-un mod eficient și rapid.

Formulă superconcentrată pentru curățări rapide și eficiente

Flacoane cu dozator inclus pentru o introducere ușoară și rapidă a soluțiilor în instalații

Restabilește eficiența transferului termic

Protejează instalația împotriva coroziunii

Curăță calcarul și magnetita din calorifere

Îndepartează mizeria din instalație

Inhibă formarea crustelor și nămolurilor

Produsul curăța instalatia în timpul utilizării sistemului de încălzire, fără a fi necesară folosirea unei pompe speciale pentru spălare chimică.

Pachetul conține:

1. Agent neutru pentru curățare instalații termice (flacon 500ml - 1buc) - are la bază o formulă concentrată fiind special dezvoltat pentru curăţarea depunerilor din instalaţiile termice care au probleme de transfer termic datorate colmatării cu calcar, oxizi de fier şi namol. Produsul este destinat tratării atât a sistemelor noi de încălzire înainte de punere în funcţiune, cât şi a sistemelor de încălzire deja exploatat

Este compatibil cu majoritatea metalelor (excepţie zinc) şi materialelor plastice folosite în instalaţie..

2. Inhibitor de coroziune şi depuneri cu film protector (flacon 500ml - 1buc) - este un inhibitor de coroziune cu pH neutru pentru instalații termice, formulat pe baza unui mix special de aditivi anorganici.

Produsul are la bază o formulă concentrată şi asigură protecţia optimă a instalaţiilor care conţin elemente realizate din aluminiu şi aliaje aluminiu siliciu, oţel, fontă, cupru, inox şi împiedică formarea bacteriilor în circuitele termice de încălzire. De asemenea, asigură protecţia anticorozivă a componentelor metalice cu peste 30% faţă de utilizarea apei demineralizate ca fluid termic.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari