DEKO Creative Effect – gama de vopsele speciale de la Policolor

Vopsele creativ – decorative care transforma orice spatiu in unul special

Policolor SA, unul dintre cei mai mari producatori de vopsele lavabile, tencuieli decorative, emailuri si pardoseli din Romania, ofera o gama variata de vopsele lavabile Creative Effect, care transforma orice spatiu intr-unul cu totul special.

DEKO Creative Effect Sospiri este un finisaj de interior pe baza de apa, cu aspect sablat metalizat. Materialele fine sidefate si nisipul special de cuart confera spatiului in care este aplicat valori cromatice deosebite si efecte imbietoare de lumini si umbre. 

DEKO Creative Effect Sospiri este disponibil in 2 sortimente: Gold si Silver, putand fi colorat in peste 900 de nuante.

DEKO Creative Effect Blackboard este o vopsea decorativa a carei proprietate principala este aceea de a transforma orice perete intr-o tabla de scris de culoare neagra, asa cum obisnuiau sa fie in scoli acum ceva vreme.

Vopseaua este folosita cu precadere in camerele de copii, in gradinite, camere-birou, in bucatarii, restaurante, baruri, lobby-uri din hoteluri etc.

Folosita in casa, vopseaua transforma o bucata de perete intr-un loc in care fiecare poate lasa mesaje de “buna dimineata”, “nu uita sa iei lapte” “azi avem sedinta la scoala” sau “te iubesc!”. Tot aici, cei mici isi pot exersa talentul artistic fara a i se spune “Nu ai voie sa scrii pe pereti!”

Vopseaua DEKO Creative Effect Blackboard se gaseste in galetuse de 1.25 L, cantitate suficienta pentru a acoperi o suprafata de aprox. 4mp in doua straturi, folosind rola sau pensula.

DEKO Creative Effect Lazura Perlata este o vopsea lavabila speciala, semi-transparenta, cu aspect sidefat-metalizat. Cu aceasta vopsea se pot realiza texturi decorative unice, utilizand tehnici creative de aplicare.

Lazura perlata se aplica pe un strat de fond colorat intr-o nuanta apropiata celei a lazurii in sine. Lazura perlata se aplica in 1-3 straturi folosind tehnica depunerii, adica folosind manusa de efect, spaclul, pensula, buretele marin etc.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari