Saint-Gobain Trophy premiază excelența în execuția construcțiilor

Saint-Gobain Trophy este un eveniment de tradiţie, lansat de către Grupul Saint-Gobain în anul 1998. Premiile din cadrul concursului se acordă pentru excelenţă şi inovaţie în execuţia lucrărilor prin utilizarea produselor pe bază de gips şi a sistemelor aferente. Totodată, competiţia stimulează crearea de soluţii noi care răspund provocărilor momentului:eficienţa energetică, protecţia mediului şi dezvoltarea durabilă. 

SAINT-GOBAIN NATIONAL TROPHY ROMANIA este un eveniment unic, o şansă de afirmare a excelenţei în domeniul construcţiilor, cu recunoaştere în rândul comunităţii de specialişti în construcţii de interioare din România şi o rampă de lansare spre evenimentul international Saint-Gobain Gypsum International Trophy și evenimentul internațional Saint-Gobain Glass International Event. Înscrierea este gratuită.

În 2021, a avut loc ediţia cu numărul 12 a competiţiei internaţionale SAINT-GOBAIN GYPSUM INTERNATIONAL TROPHY, care s-a desfășurat în format 100% digital. Au concurat 74 de proiecte, din 30 de ţări, fiecare dorind să câștige unul dintre cele 14 premii, din cele 6 categorii de încadrare a proiectelor: gips-carton, ipsos, rezidenţial, non-rezidenţial, inovaţie & sustenabilitate (dezvoltare durabilă), plafoane.

Începând cu anul 2022, și Saint-Gobain Glass organizează o etapă internațională, unde reprezentanții proiectelor premiate la Saint-Gobain National Trophy realizate cu produse Saint-Gobain Glass, vor beneficia de o experiență specifică domeniului. Deplasarea în străinătate, într-una din țările Grupului, va permite schimbul de experiență cu omologi și experți din alte țări, participarea la prezentări de proiecte și soluții realizate cu produse inovatoare Saint-Gobain Glass.

Ce proiecte pot fi înscrise în concursul Saint-Gobain National Trophy Romania

Pot fi înscrise în Concurs toate proiectele care îndeplinesc următoarele condiţii:

  • pentru realizarea lor s-au folosit soluţii Saint-Gobain, respectiv: pereţi de compartimentare şi tencuieli uscate, plafoane false fixe şi demontabile, canale de desfumare, ventilaţie, protecţii la foc ale structurilor metalice, şape flotante, lucrări de tencuieli şi gleturi, vitraje etc.
  • vor fi finalizate până la 30 octombrie 2022;
  • nu au participat la ediţiile anterioare ale concursului Saint-Gobain Rigips Romania National Trophy desfăşurat la nivel naţional sau Saint-Gobain Gypsum International Trophy desfăşurat la nivel internaţional

Pentru participarea în cadrul competiţiei Saint-Gobain Gypsum International Trophy, proiectul va trebui sa cuprindă și produse din portofoliul Rigips®. Ne rezervăm dreptul să reîncadrăm proiectele conform categoriilor specifice Saint-Gobain Gypsum International Trophy. Dintre proiectele premiate la Saint-Gobain National Trophy sunt selectate acelea care îndeplinesc cel mai consecvent criteriile impuse de Saint-Gobain Gypsum International Trophy.

Mai multe detalii pe: https://www.saint-gobain.ro/saint-gobain-trophy

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari